Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

OTKRIVAMO: Ko nam je novi Batman?

OTKRIVAMO: Ko nam je novi Batman?

Ne biste pomislili u hiljadu života da Warner Bros može ovoliko da sroza lik i delo BATMAN-a koji svi obožavaju, ALI, uloga ovog kultnog superheroja kog svi vole će izgleda pripasti Robert Pattinsonu.

Novi film o Batmanu će ugledati svetlost dana 25. juna 2021. godine, a režisiraće ga Matt Reeves. Mattu je dato dovoljno vremena da razvije kvalitetnu skriptu, a snimanje filma koji će nositi jednostavan naziv The Batman će početi krajem ove godine. Pored ovog režisera, biće prisutna i asistencija Dylan Clarka koji je sa Reevesom radio na Planet of Apes filmu prethodno.

Iako još nije zatvoren dogovor, pretpostavlja se da će pregovori između tima ovog glumca i ove kuće biti gotovi veoma brzo i objavljene zvanične informacije, s obzirom da Warner nije imao komentar na ove tvrdnje.

Produkcija ovog filma se očekuje da počne ovog leta.

Nakon što je u januaru objavljeno da je saradnja na ovom liku sa Ben Affleckom prekinuta, svi fanovi željno isčekuju da saznaju koji glumac će se naći u ovoj ulozi i spekulacije su odmah istakle Roberta. Nakon Ben Afflecka koji je kritikovan mnogo od strane fanova i kritičara, pitanje je da li je ovaj glumac dobar sledeći izbor iz prostog razloga što je jako teško nadmašiti Christian Balea u interpetaciji ovog superheroja.

Do sad su pored Ben Afflecka ulogu ovog superheroja igrali Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney i verovatno najuspešnije ostvarenje je bilo sa Christian Baleom koji je najbolje izneo ovog lika do sad.

Strpićemo se još malo da saznamo ko će se naći uskoro na bioskopskim ekranima u ulozi Batmana.

———————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/batman_o.f.f.i.c.i.a.l

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice