Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

PREPORUKA: Film SHAFT moraš da pogledaš!

PREPORUKA: Film SHAFT moraš da pogledaš!

Film Shaft je najbolja moguća akciona komedija koja je izašla ove godine zasad i treba da izdvojiš ovaj film i da ga obavezno pogledaš!

View this post on Instagram

Once you go #SHAFT, you’ll never go back. 😉

A post shared by SHAFT (@shaftmovie) on

Režiser Tim Story se maksimalno potrudio da film bude zabavan, što dokazuje i činjenica da je glavna uloga zapala Samuel L. Jackson, dok su se pored njega u ulogama još našli i Jessie Usher, Richard Roundtree, Regina Hall Alexandra Shipp.

Film počinje tako što je 1989. godina gde su John Shaft (Samuel L. Jackson) i njegova žena Maya (Regina Hall) napadnuti dok su u kolima sa svojim sinom JJ Shaftom i preživljavaju pokušaj ubistva od strane Gordita, lokalnog kriminalca. Zabrinuti Shaft se i dalje drži svog načina života i zbog toga što bi se njegova žena i sin mogli naći u opasnosti, udaljava ih od sebe i njegova žena sama podiže sina. Dvadeset i pet godina kasnije, JJ je FBI agent i cybersecurity ekspert sa MIT diplomom. Nakon što njegovog druga iz detinjstva Karima ubijaju i sceniraju da se predozirao, JJ počinje da istražuje njegovo ubistvo i traži pomoć od svog oca kog nije video maltene svoj ceo život.

Otkriva da bi ga ta doza heorina ubila mnogo pre nego što piše inače, i samim tim shvata da je u pitanju ubistvo. Shaft Senior mu pomaže da pronađe ko je ubio njegovog sina prijatelja, a samim tim svi putevi vode do Gordita kog Shaft pokušava da pronađe već 25 godina kako bi ga eliminisao da bi bio sa svojom porodicom.

Usled zapleta situacija, pronalaženja novih dokaza i fokusa da se razbije narko-klan i nove ljubavne momente, što je sve provučeno kroz jako dobar humor, ovaj film je pravi izbor da gledaš ako bi da se iskuliraš i dobro nasmeješ.

Otvori pivo, spremi kokice, zavali se i baci se na gledanje ovog fantastičnog filma koji u sebi ima sve potrebno da ti nikako ne bude dosadno.

——————————————————————————————————————————————————–

izvor naslovne fotogtafije: instagram.com/ebonymagazine

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice