Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Film

Prisećamo se 5 sjajnih uloga Sebastiana Stana dok čekamo “Pam & Tommy”

1/2

Sebastian Stan, američki glumac rumunskog porekla, mnogo je više od superheroja. Postao je planetarno popularan kao Bucky Barnes (Winter Soldier), najbolji prijatelj Stevea Rogersa (Captaina Americe) u nizu Marvelovih blokbastera, a nedavno smo ga gledali i u Disney+ seriji The Falcon and the Winter Solider gde je ulogu reprizirao i u televizijskom formatu. Stana trenutno u bioskopima gledamo i u The 355, akcionom spy filmu gde mu društvo pravi plejada odličnih glumica. I ovde nije kraj – jer ćemo ga uskoro videti i u dugoiščekivanoj mini-seriji Pam & Tommy, o haotičnoj vezi Baywatch zvezde Pamele Anderson i bubnjara benda Motley Crue Tommyja Leeja, kao i vrtoglavog uticaja koji je njihov porno snimak imao na svetsku pop kulturu. Stan tumači Tommyja, a rane kritike govore da je serija, čija je premijera zakazana za 2. februar na Hulu striming platformi, iznenađujuće odlična.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Dok čekamo Pam & Tommy, prisećamo se 5 uloga u kojima je Sebastian Stan pokazao da ima da ponudi mnogo više od Winer Soldiera.

Jeff Gillooly – I, Tonya

Ako ste obožavalac Sebastiana Stana, ovaj film će vam biti teži za gledanje, jer Stan igra Jeffa Gilloolyja, supruga nekadašnje zvezde umetničkog klizanja Tonye Harding (Margot Robbie), očajnog čoveka koji je sa Tonyom osmislio zaveru koja će joj uništiti karijeru. Robbie je pobrala nagrade, dok je Stan za to ostao uskraćen, iako je bio jednako dobar. U filmu se iz momenta transformiše u nasilnika, verodostojno prikazavši zlostavljanje u porodici. Njegovo raspoloženje se neprestano menja, nepredvidiv je, a njegova nesigurnost je iskonska. Iako je uloga must-watch, nije od onih koje možete gledati više puta.

Scott Huffman – The Last Full Measure

Jedna od najnezahvalnijih uloga je ona intervjuera, jer tačno znate kako će izgledati – upoznajete ljude, postavljate pitanja i… to je to. Tada je teško biti pamtljiv, ali, za sve čudo, Sebastian Stan to osporava u The Last Full Measure. Zasnovan na istinitoj priči o vojniku heroju Vijetnamskog rata, Stan igra Scotta Huffmana, izaslanika Pentagona čiji je politički angažman stavljen na hold kad ga nadređeni pošalju na istraživački zadatak. Stan većinu filma sluša o ratnim pričama, ispoljavajući čitav dijapazon emocija. Na početku filma je ljut što mu je dodeljen ovakav zadatak, ali polako postaje sve više investiran u priču – postaje čovek kog emotivno dotaknu porodice koje susreće. Ostvarenje nije savršeno, ali svi glumci uspevaju da demonstriraju strast što imaju priliku da ovakvu priču podele sa gledaocima.

Agent Chris – Destroyer

U ovom trileru sa Nicole Kidman, Stan tumači Chrisa, FBI agenta koji je ranije bio ubačen u krimi grupu. Chris se pojavljuje samo u fleševima kad je sarađivao sa Kidmaninom junakinjom, Erin Bell. Film je napet, a to se postiglo vrsnom režijom Karyn Kusame, koja je od glumaca tražila poseban vid performansa. Agent Chris je naprasit i manje konfiktne prirode od drugih Stanovih junaka, a i dalje ima toliko slojeva što ga čini impresivnim likom za pamćenje. Chris je idealan pandan Kidmaninoj manje iskusnoj Erin. Samo njegove izražajne oči junaku daju dubinu koja je lako mogla biti jednodimenzionalna.

Wannabe TV

Editors choice