Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Izašao je trejler za film “Don’t Look Up” koji čini sjajna glumačka ekipa, a ovo su naši utisci

1/2

Prvi tizer trejler za Dont Look Up Adama McKaya, a koji će biti krcat filmskim zvezdama A-klase, objavljen je na Tviteru. U 27 sekundi, ovaj kratkometražni video pruža uvid u nesvakidašnju apokaliptičnu priču o dvoje neiskusnih astronoma koji otkrivaju da će velika kometa udariti u Zemlju, pa kreću na medijsku turu kako bi upozorili civilizaciju.

Tizer prikazuje Leonarda Dicapria koji teško diše u toaletu, pre nego što se sastaje sa predsednicom Sjedinjenih Američkih Država, koju tumači Meryl Streep. U toku sastanka, njen sin (Jonah Hill) prigovara Dicapriu kako ga njegovo “disanje stresira, čoveče”. Ovo je duhoviti trenutak koji nam otkriva na koji način će se film baviti političarima, koji se fokusiraju na pogrešne stvari u trenutku krize.

Pored njih troje, u filmu igraju i Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Matthew Perry, Chris Evans, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Rob Morgan, Mark Rylance, Michael Chiklis i Ron Perlman.

Pevačici Ariani Grande će ovo biti prva uloga nakon epizodnih pojavljivanja u TV seriji Scream Queens (2015) i filmu Zoolander 2 (2016). Njeni fanovi na društvenim mrežama željno iščekuju kakva uloga joj je pripala i u ovom predstojećem ostvarenju.

Dont Look Up je napisao, režirao i producirao Adam McKay, koji ga je prvenstveno zamislio kao alegoriju o klimatskim promenama. Ipak, kako je pandemija korona virusa odložila produkciju, McKay je preinačio film, smestivši ga u eru komunikacije modernog vremena.

Wannabe TV

Editors choice