Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Superman se bori protiv članova Justice League u trejleru za animirani film “Injustice”

1/2

Trejler za dugoočekivani animirani DC film Injustice konačno je objavljen. Zasnovan na grafičkom romanu Injustice: Gods Among Us – Year One i video-igri Injustice: Gods Among Us, film predstavlja Supermana koji kreće da razara sve pred sobom nakon smrti Lois Lane i njihovog nerođenog deteta. Superman na Zemlji zavodi diktaturu koju vode članovi Justice League. Naposletku, na Batmana pada zadatak da okupi grupu saveznika i započne pobunu kako bi zajednički zaustavili neobuzdano nasilje bivšeg prijatelja.

Ideja o zlom Supermanu već se više puta provlačila kroz stripove i filmove. Prisetimo se Zack Snyder‘s Justice League, gde je Henry Cavill nakratko igrao zbunjenog heroja, koji je i za samo nekoliko minuta uspeo da napravi neprocenjivu štetu. U Injustice, Joker kidnapuje Lois Lane. Koristeći Scarecrowov otrovni gas, Joker uspeva da nasamari Supermana da ubije Lois Lane. Ovo je samo deo Jokerovog velikog plana da aktivira nukleranu napravu u centru Metropolisa koja je povezana sa Loisinim otkucajima srca. Kad ona umre, isto se dešava i sa gradom kom se Superman zakleo da na zaštitu. U trejleru vidimo Supermana kako polako gubi um i zaklinje se da se ono što se desilo Metropolisu “više nikad neće desiti”. Batman i saveznici su uplašeni kad vide kako Superman razara vojne avione i zauzima antagonistički stav prema svima koji mu se suprotstave. Budući da je ubedljivo najjači od svih heroja, Batman i ekipa će morati da se udruže kako bi ga vratila na put pravde. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by thepopfanboy (@thepopfanboy)

Iako trejler još mnogo toga ostavlja u vazduhu, donekle nudi uvid u događaje koji će započeti film. Posebno se fokusira na reakciju Wonder Woman na Loisinu otmicu, heroinu koji na kraju postaje figura koja ohrabruje Supermana da uspostavi svoj režim u originalnim stripovima. Slično tome, čini se da je veliki fokus na neizbežnom sukobu između Batmana i Supermana, fizički i ideološki, što svakako predstavlja srž naracije.

Wannabe TV

Editors choice