Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Tom Henks dobio ulogu u novom filmu Vesa Andersona

Tom Henks će biti deo glumačkog ansambla novog filma Vesa Andersona. Predstojeći film, koji će biti sniman u Španiji, a čija se premijera očekuje 2022. godine, još uvek je obavijen oreolom tajne… Naime, ni naziv ni radnja još uvek nisu poznati, ali Ves Anderson, režiser poznat po filmovima “Grand Budapest Hotel”, “Fantastic Mr. Fox” i “Moonrise Kingdom”, skuplja glumačku ekipu A-liste.

Pored Henksa, u ostvarenju će se pojaviti i Bil Marej, Tilda Svinton i Adrijen Brodi, a u skorijoj budućnosti biće otkriveno još imena angažovanih na ovom nesvakidašnjem poduhvatu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks Fans (@tomhanksfansite)

Marej, Brodi i Svinton će se prvenstveno pojaviti u Andersonovom filmu “The French Dispatch”, čija će premijera biti održana na Kanskom festivalu 22. oktobra 2021. godine. Pored njih, u ostvarenju igraju i Franses Mekdormand, Timoti Šalame, Oven Vilson, Edvard Norton, Sirša Ronan, Elizabet Mos, Viljem Defo, Kristof Volc i mnogi drugi svetski velikani.

Henks je poslednji put zaigrao u kritički pohvaljenom vesternu “News of the World”, a uskoro ćemo ga videti i u SF filmu “Finch”. Nedavno je završio snimanje avanture “Pinocchio” Roberta Zemekisa, u kom tumači Đepeta. Ovde nije kraj, jer je premijera filma “Elvis”, o Elvisu Prisliju Baza Lurmana, u kom Henks igra menadžera pokojnog muzičara, zakazana za jun sledeće godine.

Što se tiče filmova Vesa Andersona, oni su poznati po preciznoj simetriji, ekscentričnosti i prepoznatljivim vizuelnim i narativnim stilovima. Njegova tri ostvarenja, “The Royal Tenenbaums”, “Moonrise Kingdom” i “The Grand Budapest Hotel”, zauzela su pozicije na BBC anketi najboljih filmova posle 2000. godine.

Anderson je bio nominovan za Oskara za najbolji originalni scenario za ista tri filma, kao i za Oskara za animirani film “Fantastic Mr. Fox” i “Isle of Dogs”. Za “The Grand Budapest Hotel” bio je nominovan u kategoriji za najboljeg režisera i film, dok je osvojio nagrade Zlatni globus i BAFTA.

Naslovna fotografija: instagram.com/tomhanksfansite

Dušan Veselinović

Wannabe TV

Editors choice