Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Uskoro nam dolazi dugoočekivani film “Eternals”, a ovo je sve što znamo o njemu i njegovoj sjajnoj postavi

1/2

Petog novembra ove godine, u bioskopima možemo očekivati premijeru dugoočekivanog superherojskoh filma pod nazivom “Eternals“, iza kojeg stoji MCU, odnosno MARVEL cinematic universe. Medijska franšiza MARVEL, koja je trenutno u vlasništvu produkcijske kuće The Walt Disney Company, postigla je neverovatnu popularnost tokom poslednjih godina, izlaskom svoje superherojske franšize “The Avengers”, kao i propratnim spin-off franšizama koje prate junake iz istog univerzuma. Sada, nakon kratkog perioda zatišja, MARVEL nam se vraća u velikom stilu, filmskom adaptacijom svog stripskog serijala “Eternals”, koju je režirala ni manje ni više nego rediteljka Chloe Zao, koja je ove godine nagrađena nagradom Oskar za najbolju režiju.

Takođe, njen film “Nomadland” osvojio je Oskara za najbolji film, čime je ušao u istoriju kao prvi film koji je režirala žena Azijatkinja – a koji je odneo nagradu za najbolju režiju i najbolji film. Iskreno, ova informacija nam apsolutno uliva nadu i obećava nam sjajno i potencijalno ozbiljno filmsko ostvarenje, bez obzira na činjenicu da je bazirano na stripu. Još jedna stvar koja nam uliva velike nade da će “Eternals” biti film koji ćemo pamtiti je i njegov trailer, u kojem možemo videti nekoliko impresivnih scena, kao i glumačku postavu vrednu divljenja.

U glavnim ulogama u filmu “Eternals” gledaćemo Angelinu Jolie, Salmu Hayek, Gemmu Chan i braću Stark iz čuvene Serije “Game of Thrones” – Richarda Maddena i Kita Harringtona. Ako vam samo ova glumačka postava nije izazvala želju da pogledate ovaj film u novembru, nismo sigurni šta tačno hoće, ali svakako, činjenica da je film režirala Chloe a da je rađen pod ozbiljnom produkcijom Disney kuće – definitivno su od pomoći.

Wannabe TV

Editors choice