Pokušao je da ode na srednjoškolsku maturu, pa je otputovao daleko od kuće, ali, ovaj put Peter Parker je sprečen da se vrati kući. The Sony Pictures Universe of Marvel Characters objavio je prvi tizer trejler za Spider-Man: No Way Home, koji obećava epsku avanturu u poslednjem delu Spider-Man trilogije. Film vraća junake Petera Parkera (Tom Holland), Neda (Jacob Batalon) i MJ (Zendaya) nakon što su nova saznanja iz prethodnog dela zauvek promenila Peterov život.

Jon Watts ponovo drži režisersku palicu, a vraćaju se i scenaristi Chris McKenna i Erik Sommers. Uloge repriziraju i Marisa Tomei, Angourie Rice, Tony Revolori, Jon Facreau i Hannibal Buress, dok će Benedict Cumberbatch kao superheroj Doctor Strange pomoći Peteru da se izbori sa posledicama javnog otkrića njegovog tajnog identiteta. To će, razume se, učiniti uz magiju.

Predstojeći film će dati odgovore na mnoga pitanja. Po prvi put u bioskopskoj istoriji Spider-Mana, naš prijateljski heroj iz komšiluka je demaskiran i više nije u stanju da svoj privatni život odvoji od visokih zahteva superherojstva. Kada zatraži pomoć od Doctora Strangea, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spider-Man. Ceo svet je saznao za njegov pravi identitet zahvaljujući iznenadnom cameo pojavljivanju J. K. Simmonsa u Spider-Man: Far From Home, a ne zaboravimo i činjenicu da je Peter predstavljen kao ubica superzločinca Mysteria (Jake Gyllenhaal).

Comments