Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Uzbudljivi trejler za “Spider-Man: No Way Home” otkriva multiverzum i Doctora Octopusa

1/2

Pokušao je da ode na srednjoškolsku maturu, pa je otputovao daleko od kuće, ali, ovaj put Peter Parker je sprečen da se vrati kući. The Sony Pictures Universe of Marvel Characters objavio je prvi tizer trejler za Spider-Man: No Way Home, koji obećava epsku avanturu u poslednjem delu Spider-Man trilogije. Film vraća junake Petera Parkera (Tom Holland), Neda (Jacob Batalon) i MJ (Zendaya) nakon što su nova saznanja iz prethodnog dela zauvek promenila Peterov život.

Jon Watts ponovo drži režisersku palicu, a vraćaju se i scenaristi Chris McKenna i Erik Sommers. Uloge repriziraju i Marisa Tomei, Angourie Rice, Tony Revolori, Jon Facreau i Hannibal Buress, dok će Benedict Cumberbatch kao superheroj Doctor Strange pomoći Peteru da se izbori sa posledicama javnog otkrića njegovog tajnog identiteta. To će, razume se, učiniti uz magiju.

Predstojeći film će dati odgovore na mnoga pitanja. Po prvi put u bioskopskoj istoriji Spider-Mana, naš prijateljski heroj iz komšiluka je demaskiran i više nije u stanju da svoj privatni život odvoji od visokih zahteva superherojstva. Kada zatraži pomoć od Doctora Strangea, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spider-Man. Ceo svet je saznao za njegov pravi identitet zahvaljujući iznenadnom cameo pojavljivanju J. K. Simmonsa u Spider-Man: Far From Home, a ne zaboravimo i činjenicu da je Peter predstavljen kao ubica superzločinca Mysteria (Jake Gyllenhaal).

Wannabe TV

Editors choice