Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Sport i zabava

Filmom “Dirigent” Nike odao priznanje pred POSLEDNJI nastup Kobija Brajanta u karijeri

Jedan od najvećih pobednika svih vremena, najboljih strelaca i najbogatijih legendi u NBA istoriji, Kobi Brajant, ili kako ga još u košarkaškim krugovima zovu “Black Mamba”, tokom svoje dvadesetogodišnje profesionalne košarkaške karijere osvojio je mnogobrojna, vrhunska priznanja i krajnje izvanrednu i teško dostižnu statistiku. Kako smo sinoć bili svedoci Brajantove poslednje utakmice u karijeri, njegove kolege iz Nike-a odlučile su da mu odaju veliko priznanje i zahvalnost za sve ove godine filmom “Dirigent” u okviru nove kampanje “Love or Hate”.

MambaDay Kobe Bryant1 Filmom Dirigent Nike odao priznanje pred POSLEDNJI nastup Kobija Brajanta u karijeri

U poslednjem u nizu Nike filmova, Kobi predstavlja dirigenta koji orkestrira simfoniju ovacija i ismevanja koja ilustruje polarizacioni efekat među igračima, trenerima i fanovima, koga su mnogi voleli, a drugi, takoreći, voleli da mrze. Učešće u filmu imaju neke od najvećih NBA zvezda kao što su, proslavljeni trener Fil Džeksonigrači Pol Pirs, Rašid Volas, i strastveni navijači u publici predstavljajući devet košarkaških timova. Ovo priznanje u vidu Nike filma pokazuje kako mržnja prerasta u poštovanje i divljenje prema samom Brajantu.

Svojom nesvakidašnjom igrom Kobi je privlačio bezbroj fanova, ali i kritičara. Kako su se godine njegove vrhunske igre gomilale, tako su se gomilale i suprostavljene strasti – poruke ljubavi i mržnje od strane protivnika, saigrača, navijača, trenera i drugih.

Dostupne na određeno vreme, “Kobe 11 Mamba Day iD” zlatno-crne patike, takođe slave Brajantovu karijeru u brojkama i omogućavaju ličnu interpretaciju svima koji žele da daju završnu reč Kobiju na unutrašnjoj strani jezika. Ove poslednje Nike iD patike u Kobijevoj profesionalnoj karijeri imaće akcentovanu grafiku naglašavajući osam zapaženih činjenica koje su stimulisale ljubav i mržnju uključujući datume njegove prve i poslednje utakmice, 5 šampionskih titula, 4 All Star MVP nagrade, 18 All Star pojavljivanja, 81 postignut koš na jednoj utakmici, 20 godina igranja u ligi i 24 kao broj dresa koji je nosio.

Kobe ID MambaShoes Filmom Dirigent Nike odao priznanje pred POSLEDNJI nastup Kobija Brajanta u karijeri

Završivši svoju dvadesetogodišnju karijeru sa stilom, 37-godišnji Kobi Brajant je tokom svih ovih godina bio i ostao nepresušna inspiracija i uzor mnogima od nas, pokazavši neverovatnu upornost, čvrstinu i talenat koji su ga učinili jednim od najvećih velikana u istoriji košarke.

Wannabe TV

Editors choice