Praznici, Nova godina, Božić, svi hladni i snežni dani podsećaju nas na pojedine filmove, koje čak iako znamo sasvim napamet volimo ponovo da odgledamo. Možda ih pogledamo i tokom godine, ali posebna je čar neke od njih pogledati baš ovih dana, kada je prisutna praznična euforija i svečarsko raspoloženje koje izaziva nekakvo ushićenje i lepotu u svakom danu. Zato, spremite veliku činiju kokica za sebe i svoje drage ljude, ušuškajte se i pogledajte neki od ovih filmova upravo sada.

U stvari ljubav

U stvari ljubav” je britanska romantična komedija koja sa radnjom počinje nekoliko dana pre samog Božića. Ova komadija prikazuje različite ljubavne priče, koje su međusobno sasvim povezane, a glavna poruka filma jeste da je ljubav svuda oko nas. Ukoliko volite ovakve filmove, Hju Granta, Emu Tompson i druge koji igraju u njemu, onda pogledajte ovaj film baš sa svojom dragom.

u stvari ljubav Filmovi koji će obeležiti božićni vikend

Sam u kući

Tradicionalan film kada dođe zima, kada proslavljamo novogodišnje i Božićne praznike, sasvim je normalno da pogledamo bar jedan od delova filma “Sam u kući“. Kevin Mekalister najomiljeniji je junak sve dece prošlog veka, jer uspeva da nadjača i nadmuri zlikovce koji mu napadaju kuću. Uostalom, nema potrebe da se govori o njemu, jer sve znamo, vreme je da se opet pogleda.

sam u kuci Filmovi koji će obeležiti božićni vikend
Comments