Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Sport i zabava

Horoskop otkriva: Ovo su glupe stvari koje radite kada se “odvalite” od pića

1/3

Kad se napiju, neki ljudi se uspavaju, neki postanu ekstremno veseli, neki plaču, neki su agresivni, neki smaraju sve oko sebe. Evo kojim glupostima se skloni u alkoholisanom stanju, ako je verovati horoskopu.

Ovan

Kad vam alkohol udari u glavu, on i ostaje u glavi i tamo otvara neke brane i pušta bujicu – vaših reči. Pričaćete o svojim megalomanskim planovima, koje ste inače držali u tajnosti, jer kad ste trezni i sami ste svesni da to o čemu pričate nema realnih osnova. Ali barem nećete biti dosadni, a oni koji vas poznaju, videće vas u novom svetlu.

Bik

Alkohol pojačava vašu tvrdoglavost i želju da svima dokažete da ste u pravu. A uhvatićete se za dokazivanje nekakvih blesavih stvari, recimo, zašto je bolje držati džoint odozdo, zašto je bilijar bolji od šaha, ili da prženice ne mogu da se jedu bez sira. Svi će morati da priznaju da ste u pravu, ili da pokušaju da vas omame nečim, da se isključite i zaspite.

Horoskop otkriv Horoskop otkriva: Ovo su glupe stvari koje radite kada se odvalite od pića

Blizanci

Piće nikada nema isto dejstvo na vas. Valjda zavisi koji se od vaših blizanaca više opio. Nekad ćete biti toliko urnebesno zabavni i prijateljski raspoloženi prema svima, a nekada ćete mračiti i siktati u želji da se sa svima posvađate, a nekad ćete samo želeti da budete sami. Niko ne može da kaže da vam je pijanka ovakva ili onakva, jer ni vi sami ne znate od čega zavisi kakva će biti.

Rak

Opijanje je zabavno dok ne dosegnete izvesnu granicu, kada postajete preosetljivi. Ako vam se učini da vas neko gleda popreko, osetićete se ugroženo, a možda ćete ga i napasti. Par pića previše i vi se pretvarate u paranoika, izgubljenog u mračnom lavirintu zamagljenog uma, koji vas plaši. Posle se ničega ne sećate, ali nemojte se čuditi zašto društvo izbegava da vas zove da bančite.

Wannabe TV

Editors choice