Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Sport i zabava

Ilustracije koje pokazuju kako se vaš doživljaj posla menja vremenom

1/3

Ovo će najviše biti zanimljivo onima koji u ovom trenutku sede za svojim stolovima u kancelarijama, ali i svima onima koji još uvek ne rade, jer možete da vidite šta vas očekuje, iako to možda sada tako ne zamišljate. Život poslovnog čoveka ima svoje prednosti, a najveće su svakako u tome što ste samostalni i osećate iz dana u dan sve veće samopouzdanje i zadovoljstvo sobom, jer radite na sebi i svojim profesionalnim veštinama. No, mi vas sad malo vraćamo u prošlost. Sećate li se kako je sve izgledalo kada ste prvi put došli na svoje radno mesto, kako ste tog dana razmišljali, ako se ne sećate, ove ilustracije će vas definitivno podsetiti.

Kao i uvek, kada se negde nađete prvi put, a potrebno je da se dokažete, onda se trudite najbolje što možete kako bi se dopali okolini, a u ovom slučaju kolegama i nadređenima. Tako ne želite da slušate muziku tokom posla, kako ne biste nešto propustili, vodite računa da u svakom momentu sedite skroz ispravljenih leđa, sto vam je sasvim uredan, ne jedete na poslu i tako dalje, i tako dalje. No, sve ovo se menja posle nekog vremena. Potrebno je da se naviknete na novu sredinu, nađete zajednički jezik sa kolegama, a onda ćete sebi dosta toga dozvoliti što na početku niste, zar ne?

Ilustracije koje pokazuju kako se vaš doživljaj posla menja vremenom Ilustracije koje pokazuju kako se vaš doživljaj posla menja vremenom

Prvog dana sigurno nećete kasniti na posao i to je sasvim u redu, jer nikada ni ne bi trebalo da kasnite, ukoliko nemate opravdan razlog. No, i tog prvog dana ćete se ceo dan pitati da li ste došli na vreme, da ipak niste malo okasnili, dok ćete nakon nekog vremena čak i onda kad vidite da imate još par minuta do početka smene prvo svratiti do prodavnice po neko osveženje, pa tek onda se zaputiti u kancelariju. Jer, kome još znači nekoliko minuta kašnjenja.

 

Ilustracije koje pokazuju kako se vaš doživljaj posla menja vremenom2 Ilustracije koje pokazuju kako se vaš doživljaj posla menja vremenom

Wannabe TV

Editors choice