Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Muzika

Internetom kruže glasine o novom albumu Kanyea Westa pod imenom “Donda”, a ovo je sve što znamo o njemu

Nošenje maske preko celog lica nije novost u karijeri Kanyea Westa, koji je tokom svoje turneje u 2014. godini nosio nekoliko različitih maski čuvenog modnog brenda Maison Margiela. Ipak, u 2021. godini maska ima potpuno drugo značenje, i predstavlja neku vrstu zaštite za nas same. Da li je Kanye nošenjem maski želeo da se sakrije ili stavi sebe u centar pažnje veliko je pitanje, ali čini nam se da je maska na neki način njegov štiti od sveta. Kada sagledamo činjenicu da njegov najnoviji album nosi ime njegove majke, možemo pretpostaviti da je Kanye zaista želeo da se povuče i kreira nešto za sebe veoma lično – i da na kraju dana pusti da muzika govori više od njega samog. Ipak, Kanye je jedan od najvećih muzičkih umetnika 21. veka, i nije nimalo lako njegovu ekscentričnu ličnost odvojiti od onoga što kreira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 106 KMEL | #106KMEL (@106kmel)

Kada govorimo o konkretnim vestima, za sada ništa nije sa sigurnošću potvrđeno (veo misterije će izgleda biti obavijen oko ovog albuma do samog trenutka njegovog izlaska), ali pretpostavlja se da će se među imenima koja će se na njemu naći biti Tyler The Creator, Lil Baby, Baby Keem, Post Malone, Playboi Carti i naravno, mladi Kanye West – Travis Scott. Ukoliko se ovo ispostavi kao tačno, album “Donda” može biti jedan od najboljih rep albuma u ovoj godini, ako ne i deceniji – i sada je naša želja da ga u petak čujemo još veća. Povodom izlaska ovog albuma oglasili su se i drugi poznati reperi i poznate ličnosti, poput Kevina Abstracta koji je u tweetu rekao tačno ono što i mi sami mislimo, a to je kratko i jasno, “kanye please give us the album”.

Takođe, na internetu se može pronaći lista pesama sa albuma, koja takođe nije potvrđena, a nju čini trinaest singlova. Listu možete pronaći u tweet objavi u nastavku, a ukoliko se ništa na njoj ne promeni – naša očekivanja od nje biće zaista velika.

Bilo kako bilo, vesti je mnogo, hajp je tu, očekivanja su velika, misterija je prisutna – ništa manje nismo ni očekivali od perioda pred izlazak albuma Kanye Westa. Vidimo se u petak sa novim vestima!

Naslovna fotografija: instagram.com/wild949

Jovana Pantić 

Wannabe TV

Editors choice