Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Sport i zabava

Ispunite svoje SLOBODNO vreme zanimljivim hobijima

1/3

Za sve zaposlene, a sve je češće i prezaposlenih muškaraca, slobodno vreme predstavlja nešto o čemu se mašta i sanja. Uglavnom se i kada ga ima provodi odmarajući, uz porodicu i prijatelje  u nekom prijatnom ambijentu, uz malo hrane i pića da bi cela stvar bila što bolja. Međutim, iako vam posao oduzima mnogo vremena, sigurno je to da ako radite nešto što volite nakon dolaska kući nećete biti slomljeni od umora i takvi da više niste sposobni ni za šta, već ćete poželeti da rad nastavite u nekom drugačijem poslu, koji iako je rad vas ispunjava na neki lep način i čini vas srećnim. Verovatno već imate neke svoje rutine i hobije, ali mi vam predstavljamo neke koji će vam se sigurno dopasti, a ludo ćete se uz njih zabaviti.

Društvene igre su uvek dobre za ispunjavanje slobodnog vremena, pogotovu ako vam je tu dobar prijatelj. Ostavite se društvenih mreža na trenutak i pozovite svoje prijatelje na jednu partiju šaha ili bilijara, odnosno svega onoga što će vas skupiti u jednoj prostoriji i zabaviti. Za one koji vole neke pokretnije igre, koje su više sportske, tu su stoni fudbal, bilijar, a za one koji više vole da uključe mozak onda je odabir pao na šah. Moždane vijuge će raditi do maksimuma, a vreme provedeno uz partiju šaha biće zaista kvalitetno utrošeno.

šah Ispunite svoje SLOBODNO vreme zanimljivim hobijima

Priroda je uvek dobar izbor, jer ćete se opustiti i odmoriti i svoje telo, i svoj duh. Izleti pokraj reke, jezera ili na nekoj planini su veoma dobri, pogotovo kada imate pravo društvo za to. Ali ima još stvari koje možete raditi u prirodi, osim potpunog odmaranja. Ako vas ne drži mesti i volite da budete aktivni, predlažemo vam da se uhvatite nekog oružja i krenete u lov. Nekima će se ovo dopasti, a onima koji su protiv toga da se naškodi životinji, krenite kroz šume i tražite životinje, lep je osećaj svakako kada vidite neku koja se ne da često videti.

lov Ispunite svoje SLOBODNO vreme zanimljivim hobijima

Wannabe TV

Editors choice