Društvene mreže sa sobom su donele mnogo trendova, a njihov broj se iz dana u dan uvećava. Pogotovu to važi za Instagram, koji je postao najpopularniji, pa se sve više ljudi priključuje i pravi fotografije koje privlače posetioce i pratioce. Podrazumeva se da su u svemu glavne žene sa svojim selfijima, neobičnim pozama za slikanje, modnim izdanjima i svim ostalim što objavljuju na svojim profilima. No, kako bi izgledalo kada bi neki muškarac objavljivao sve kao i devojke i kada bi se slikao u istim ili sličnim pozama pokazuje nam veoma zanimljivi i zabavni profil @brosbeingbasic.

Iz dana u dan se objavljuju fotografije koje oponašaju i parodiraju neke slike sa profila devojaka, koje se ponavljaju od profila do profila. Jedna od takvih jeste i fotografija koja pokazuje dva momka koji su se fotografisali, odnosno uradili selfi kao i mnogo žena na Instagramu.

Devojke često, kao i muškarci uostalom, dele fotografije iz teretane, ali ono što vole jeste da ih neko slika dok rade vežbe iz joge ili dok meditiraju, pa su kreatori ovog profila došli na ideju da učine nešto slično, ali u glavnoj ulozi da bude muškarac.

More i plaže su uvek pune onih koji se konstantno fotografišu i objavljuju svaki svoj korak na svojim profilima. I istina, u ovome nema pobednika, budući i da devojki i muškarci podjednako fotkaju i objavljuju. Međutim, devojke imaju uvek neke specifične poze i grupne fotografije koje uvek urade, a evo kako je kada muškarci preuzmu tu ulogu.

Comments