Jedan od najboljih evropskih igrača koji je prošle godine uspešno nastavio karijeru u NBA ligi i istaknuti reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, predstavio je u Nike Shopu drugi po redu Bogdan Camp, koji će se održati 23. i 24.juna 2018. godine na terenima KK Partizan na Kalemegdanu. U kampu će se naći 40 dečaka i 10 devojčica, mladih talenata rođenih 2002, 2003. i 2004. godine, koji će imati priliku da pokažu svoja umeća, poboljšaju i unaprede košarkašku tehniku, kao i da se druže sa izvanrednim Bogdanom i drugim zvezdama naše košarke.

“Pokretanjem ovog kampa želeo sam da pružim priliku svim devojčicama i dečacima, da im prenesem svoje znanje i iskustvo. Sećam se koliko je meni značio svaki savet koji sam dobijao od iskusnih igrača i veoma sam ponosan što kamp organizujemo i ove godine, čime se potvrđuje prošlogodišnji uspeh. Takođe mi je drago što je veliki broj mojih kolega podržao samu ideju kampa i što se uvek rado odazivaju pozivu da nam se pridruže. Ubeđen sam da ćemo se svi zajedno zabavljati i uživati igrajući basket, a pored toga deca će se učiti timskoj igri i fer-pleju”, rekao je Bogdan Bogdanović.

BB 7 e1529490745652 Kamp Bogdana Bogdanovića za buduće nade košarke

“Bogdanov kamp naišao je na više nego pozitivne reakcije prošle godine i zato sa velikim zadovoljstvom najavljujemo početak drugog po redu koji će okupiti mlade ljubitelje košarke, kako iz Srbije, tako i iz drugih zemalja. Trudićemo se da iz godine u godinu radimo na kvalitetu sadržaja kampa i na tome kako bi što veći broj dece mogao da učestvuje”, istakao je Miodrag Radović, direktor kampa.

Jedan od partnera kampa, brend Nike, nastavlja sa podrškom Bogdanovom kampu i ove godine.

Comments