Intervju: Vitomir Jevremović o VR-All-Art projektu, umetnosti i virtuelnoj stvarnosti

6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

“Kosmos: Mogući svetovi”, premijera treće sezone na kanalu National Geographic

“Kosmos: Mogući svetovi”, premijera treće sezone na kanalu National Geographic

National Geographic je danas objavio da će se serija “Kosmos”, osvajač Emija i nagrade Pibodi, vratiti na male ekrane sa trećom sezonom u ponedeljak 4. marta u 21:00 ET (03:00 CET), emitujući se u celom svetu na kanalu National Geographic, u 172 države i na 43 jezika.

En Drujan (NASA-in Vojadžer ploča, Kosmos: Lično putovanje, Kontakt) ponovo će biti izvršni producent i reditelj serijala, koji će činiti 13 epizoda. Izvršni producent je Set Makfarlen (Porodični čovek, Orvil, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja), Brenon Braga (Orvil, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja) koji je koautor i reditelj serije i Džejson Klark (Orvil, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja). Nil deGras Tajson, poznata ikona pop kulture, astrofizičar i voditelj emisije nagrađene Emijem “Ćaskanje sa zvezdama”, ponovo će biti voditelj.

Nastavljajući nasleđe svog prethodnika, “Kosmos: Mogući svetovi” prevešće naučna otkrovenja u prelepo iskustvo koje će gledaoce povesti na nekoliko spiritualnih istraživačkih putovanja. Nova sezona prikazaće prethodno neistražene oblasti, uključujući i izgubljene svetove i svetove koje tek treba istražiti, kao i one svetove na kojima ćemo možda jednog dana obitavati u neverovatnoj budućnosti koju još uvek možemo da imamo.

v1 Neil 002 Cosmos e1542898027868 Kosmos: Mogući svetovi, premijera treće sezone na kanalu National Geographic

Snimljen 1980. u saradnji čuvenog astronoma Karla Sejgana i En Drujan, “Kosmos” je poveo gledaoce širom sveta do najudaljenijih i najtajanstvenijih krajeva univerzuma. Tokom tih putovanja, serijal je prikazivao istinite priče o istraživačima koji su nam pomogli da razumemo gde mi pripadamo u univerzumu.

Ovo je željno iščekivani povratak svetskog fenomena nakon izuzetno uspešnog emitovanja 2014. godine, kada je postao najgledanija serija na kanalu National Geographic, koju je pogledalo više od 135 miliona ljudi.

U skladu s početkom emitovanja nove sezone serije, National Geographic će izdati i prateću knjigu, “Kosmos: Mogući svetovi”, autorke En Drujan, dugo iščekivani nastavak međunarodnog bestselera Karla Sejgana nazvanog “Kosmos: Lično putovanje”. Knjiga će u SAD biti u prodaji od 19. februara 2019.

“Kosmos: Mogući svetovi” snimljen je u studiju Kosmos, koji se nalazi u Itaki, u državi Njujork, a koji je pokrenula kompanija En Drujan, “ Fuzzy door productions”, u vlasništvu Seta Makfarlena 2000. godine. Pisci serije su Drujanova i Brenon Braga. Drujanova, Makfarlen, Braga i Džejson Klark su izvršni producenti.

Lajkujte “Kosmos: Mogući svetovi” na Fejsbuku na CosmosOnTV.

Pratite seriju na Tviteru na @CosmosOnTV

Slike i video pogledajte na Instagramu @CosmosOnTV.

Wannabe TV

Editors choice