Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

“Kosmos: Mogući svetovi”, premijera treće sezone na kanalu National Geographic

“Kosmos: Mogući svetovi”, premijera treće sezone na kanalu National Geographic

National Geographic je danas objavio da će se serija “Kosmos”, osvajač Emija i nagrade Pibodi, vratiti na male ekrane sa trećom sezonom u ponedeljak 4. marta u 21:00 ET (03:00 CET), emitujući se u celom svetu na kanalu National Geographic, u 172 države i na 43 jezika.

En Drujan (NASA-in Vojadžer ploča, Kosmos: Lično putovanje, Kontakt) ponovo će biti izvršni producent i reditelj serijala, koji će činiti 13 epizoda. Izvršni producent je Set Makfarlen (Porodični čovek, Orvil, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja), Brenon Braga (Orvil, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja) koji je koautor i reditelj serije i Džejson Klark (Orvil, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja). Nil deGras Tajson, poznata ikona pop kulture, astrofizičar i voditelj emisije nagrađene Emijem “Ćaskanje sa zvezdama”, ponovo će biti voditelj.

Nastavljajući nasleđe svog prethodnika, “Kosmos: Mogući svetovi” prevešće naučna otkrovenja u prelepo iskustvo koje će gledaoce povesti na nekoliko spiritualnih istraživačkih putovanja. Nova sezona prikazaće prethodno neistražene oblasti, uključujući i izgubljene svetove i svetove koje tek treba istražiti, kao i one svetove na kojima ćemo možda jednog dana obitavati u neverovatnoj budućnosti koju još uvek možemo da imamo.

v1 Neil 002 Cosmos e1542898027868 Kosmos: Mogući svetovi, premijera treće sezone na kanalu National Geographic

Snimljen 1980. u saradnji čuvenog astronoma Karla Sejgana i En Drujan, “Kosmos” je poveo gledaoce širom sveta do najudaljenijih i najtajanstvenijih krajeva univerzuma. Tokom tih putovanja, serijal je prikazivao istinite priče o istraživačima koji su nam pomogli da razumemo gde mi pripadamo u univerzumu.

Ovo je željno iščekivani povratak svetskog fenomena nakon izuzetno uspešnog emitovanja 2014. godine, kada je postao najgledanija serija na kanalu National Geographic, koju je pogledalo više od 135 miliona ljudi.

U skladu s početkom emitovanja nove sezone serije, National Geographic će izdati i prateću knjigu, “Kosmos: Mogući svetovi”, autorke En Drujan, dugo iščekivani nastavak međunarodnog bestselera Karla Sejgana nazvanog “Kosmos: Lično putovanje”. Knjiga će u SAD biti u prodaji od 19. februara 2019.

“Kosmos: Mogući svetovi” snimljen je u studiju Kosmos, koji se nalazi u Itaki, u državi Njujork, a koji je pokrenula kompanija En Drujan, “ Fuzzy door productions”, u vlasništvu Seta Makfarlena 2000. godine. Pisci serije su Drujanova i Brenon Braga. Drujanova, Makfarlen, Braga i Džejson Klark su izvršni producenti.

Lajkujte “Kosmos: Mogući svetovi” na Fejsbuku na CosmosOnTV.

Pratite seriju na Tviteru na @CosmosOnTV

Slike i video pogledajte na Instagramu @CosmosOnTV.

Wannabe TV

Editors choice