Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Lokacije na kojima je snimana serija “Breaking Bad”

Lokacije na kojima je snimana serija “Breaking Bad”

1/2

Ako vam je bilo žao kad se serija “Breaking Bad” završila, pa ste pokušali da se utešite gledajući “Better Call Saul”, pa ste opet ostali sa osećanjem nedovršenosti, pitajući se da li to obećava nastavak i taman kad ste sve to zaboravili, pred pojavom drugih odličnih serija, počela je da se diže prašina oko filma “El Camino”, rađenog po seriji “Breaking Bad” – a kad se prašina malo slegla, na njoj nije ostalo gotovo nikakvih tragova. Tako je to u pustinji i niko ništa ne zna. Navodno je neke detalje odao Bob Odenkirk (Jimmy McGill/Saul Goodman), koji naravno igra u filmu. Fokus je na mladom partneru divljeg profesora hemije, Jesse Pinkman-u, koji je poslednji put viđen kako beži svojim mučiteljima, grabeći šansu da preživi (što je svakako obećavalo nastavak). Ostali detalji nisu poznati, ali dovoljno je da pomislimo kako ćemo saznati šta je posle bilo sa Džesijem, pa da jedva čekamo da vidimo film.

View this post on Instagram

#breakingbad

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Poznato je međutim, da se snimalo u Albukerkiju, gradiću u Novom Meksiku i njegovoj inspirativnoj okolini (“opet pustinja…uvek je pustinja” ogorčen je i sarkastičan najupečatljiviji filmski advokat, Džimi Mekgil, negde na početku serije).

Sećate se one scene…gluposti, naravno da se sećate, nezaboravna je – kad Volter stoji u gaćama i košulji sa pištoljem u rukama? Pustinja. Ili one divljačke scene u kojoj plavušan upucava klinca koji u potrazi za tarantulama slučajno nailazi na pripremu pljačke voza? Pustinja. Ili otkopavanja i zakopavanja oružja, para, leševa…pustinja, naravno, uvek je pustinja.

View this post on Instagram

#breakingbad

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Sećate li se kada neodoljivi psihopata Tuco Salamaca odvodi kuvarski par i vezuje ih za stolice? Ta je scena snimana na Dalies Road-u u retko naseljenom području Los Lunas-a. U petoj sezoni, Džesi je zarobljen u napuštenoj drvosečinoj jami koja je pronađena na Daniel Road Road-u i na licu mesta ubačena u scenario.

Sveprisutno nepregledno nebo Novog Meksika nad obeshrabrujućim crvenilom peska, gledali smo iz sezone u sezonu. Ipak, najveći deo serije sniman je u samom Albukerkiju. Porodična kuća Walter White-a, profesora Volta nalazi se na adresi Permont Drive Northeast, a trenutni vlasnik te kuće morao je da postavi visoku ogradu kako bi sprečio turiste (i lokalna spadala) da mu bacaju pice na krov.

View this post on Instagram

#breakingbad

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Wannabe TV

Editors choice