Počelo je odbrojavanje do početka Lovefestaovogodišnji festival biće održan od 2. do 5. avgusta pod sloganom “Čuvam sebe” sa ciljem da skrene pažnju posetiocima da mogu da se zabavljaju i bez rizikovanja sa nedozvoljenim supstancama i previše alkohola. Spremite se na vožnju uz najbolju muziku i adrenalinsku atmosferu i ostanite trezni i bezbedni. Da bezbednost ove godine bude na najvišem nivou pobrinuće se još temeljnije obezbeđenje nego ranijih godina – organizatori Lovefesta po svim pravilima saradnje za dobrobit zajednice, angažuju policiju, Crveni krst i hitnu pomoć. Ako vam pretres i kontrole na svakom ulazu kvare provod, naviknite se, to je uobičajena procedura na svim muzičkim festivalima i masovnim okupljanjima i vrlo ima smisla. Dakle, čuvajte sebe i provedite se najbolje!

Ultra Energy Stage, statusni simobl Heineken Lovefesta, koji nastoji da razvija i širi muzičke vidike mlade klupske publike, ove godine predstavlja nova imena svetskog muzičkog andergraunda. Evo spiska nekih od njih:

Optimo, 2. avgust

DJ duo koji čine JD Twitch i JG Wilkes dolazi iz Glazgova, a Optimo predstavlja instituciju njihove andergraund scene. Obojica imaju iskustva u vođenju noćnih klubova, organizovanju žurki, podizanju atmosfere i osluškivanju pulsa publike na plesnim podijumima. Momci najavljuju da od njih nikako ne očekujte lagane klupske hitove, a njihovi setovi, u zavisnosti od raspoloženja i atmosfere, variraju između tehna, elektra, roka – i svega ostalog što poseduju u velikoj kolekciji ploča.

OPTIMO 1 Lovefest: Najveća andergraund imena na Ultra Energy Stage u

Roi Perez, 3. avgust

Ovaj mladi artist i Instagram zvezda pravi je primer kako kvalitet uz dobre odluke lako pronalazi svoj put do ostvarenja snova. Svoju karijeru započeo je 2011. godine u Tel Avivu kao rezident di-džej klubova andergraund scene. Dve godine kasnije odlazi u Berlin gde nastavlja svoje muzičko putovanje. Zbog svoje specifične kreativnosti, stila i veštine, ubrzo je postao rezident najpoznatijih andergraund densflorova među kojima je i Panorama Bar.

ROI PEREZ Lovefest: Najveća andergraund imena na Ultra Energy Stage u
Comments