Jedan poslovni dan podrazumeva mnogo toga, od rada i razmišljanja, preko zanimljivih razgovora sa kolegama, razgovora sa nadređenima…mnogo toga desi se u toku nekoliko sati koliko traje radno vreme. I u sred svih tih dešavanja često se dogodi i da napravite neku facijalnu ekspresiju koja nasmeje celu okolinu, a kada bi se te vaše ekspresije upoređivale sa mačkama to bi baš ovako izgledalo.

Ovakva ekspresija pripada samo čoveku koji provodi prvi dan na novom poslu, te je prilično uplašen, još uvek ne zna kako stvari funkcionišu, a najgore od svega, još uvek nije upamtio imena svih kolega.

Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu

A onda, kada već postanete stalni deo firme u kojoj radite, pa počnu i nadređeni da vas vole, osećate se ušuškano i prijatno. Ali kada saznate da vaš šef ima novog miljenika, izraz lica je baš ovakav kao kod ove mačke, zar ne?

Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu2 Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu

Nemojte mnogo ogovarati na poslu, govoriti sa nekim bliskim o stvarima koje drugi ne bi trebalo da čuju, jer ćete u trenutku razotkrivanja izgledati baš ovako.

Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu3 Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu

Šefovi i direktori umeju često da se našale i svi se smeju, ali nakon toga, ako šala nije bila smešna, onda ćete sigurno izgledati ovako.

Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu4 Mačke koje će vas podsetiti na sebe dok ste na poslu
Comments