Vreme je da se osvežite i uskočite u vodu koja će vas sigurno rashladiti! Leto je period godine koji počinje tako što se prvo zamišljaju plaže, more, sve ono što asocira samo na odmor i uživanje. Dok sve to i ne stigne, većina se odluči da poseti neke bazene i kupališta koja su im u blizini i koja će im bar na momenat pružiti taj savršeni osećaj mora. No, ako nemate vremena da odete do nekog bazena ili obližnjeg jezera, ako vreme za odmor i more još nije stiglo, donosimo vam osveženje putem slike, jer će vas izgled ovih bazena sasvim sigurno oduševiti.

Nisu ovo samo bazeni koji će vas svojim izgledom oduševiti, već će u vama probuditi veoma jaku želju da uskočite i zaplivate tokom ovih toplih dana. Većina njih napravljena je uz kuće koje su privatne, a neki se nalaze i unutar njih. Ova kuća, koja deluje dosta starinski zbog cigli kojima je urađena fasada, ima veoma moderan i savremen bazen u kojem je uživanje neminovno. Pogotovo kad vidite da je jedan deo bazena odvojen i napravljen đakuzi, e tek tad ćete poželeti da ga posedujete.

Moderni bazeni u koje ćete želeti da uskočite Moderni bazeni u koje ćete želeti da uskočite (GALERIJA) Moderni bazeni u koje ćete želeti da uskočite2 Moderni bazeni u koje ćete želeti da uskočite (GALERIJA)

Bazeni ne moraju uvek da budu u ravni sa zemljom ili uopšte podlogom na kojoj se nalaze, već mogu da budu i iznad nje, pa da biste ušli da se okupate morate da iskoristite i merdevine ili stepenice. Ovakvi bazeni su jako lepi, a i dok se kupate imćete osećaj da ste dosta visoko u odnosu na ono što vas okružuje.

Moderni bazeni u koje ćete želeti da uskočite3 Moderni bazeni u koje ćete želeti da uskočite (GALERIJA)
Comments