Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Muškarci koji se hvale svojim bogatstvom na Instagramu (FOTO)

Muškarci koji se hvale svojim bogatstvom na Instagramu (FOTO)

1/3

Društvene mreže donele su takav talas samopromocije, da u to niko nije mogao da veruje kada je sve počelo. Iako su na početku osmišljene kako bi socijalizovale ljude, zbližile ih i smanjile stopu otuđenosti, uradile su nešto sasvim drugačije. Ima toga da su u stvari delovale na asocijalizaciju ljudi u svetu, no, svi su počeli da ih posmatraju kao priliku da ispromovišu sebe ili ono što imaju i rade. Dok jedni rade to na ispravan, dobar način koji ima donosi više, neki su dobili “iskrivljenu” sliku svega, pa su počeli sa promocijom koja se ne može nazvati najpoželjnijom, pogotovo ne u momentu u kojem se celokupno zemaljsko stanovništvo nalazi.

Ovakva promocija posebno je zaživela među mlađima, pa su tako krenuli da objavljuju sve što im padne na pamet. Ali njima se nekako ne zamera mnogo, jer nije toliko strašno, sve ide na “mladost – ludost,” a šta ćemo sa ostalima? Neki muškarci, koji potiču iz različitih branši poslovanja, svakodnevno se hvale svojim bogatstvom na društvenim mrežama, pa vam neke od njih sada i predstavljamo.

Na dosta suptilan način, ali ipak to radi, svoju imućnost pokazuje Johanes Hueblo. Model i suprug modne blogerke Olivije Palermo, voli skupocenu garderobu, obuću i detalje, a to vrlo rado pokazuje na svom Instagram profilu, što sada možete i videti. Jedan je od muškaraca na kojeg se mnogi ugledaju kada je moda u pitanju, ali su često neki komadina njemu teško dostižni.

View this post on Instagram

Fun Day 2 at #lcm

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Wannabe TV

Editors choice