Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Muzika

Kanye West zvanično menja svoje ime u Ye

1/2

Američki reper Kanye West podneo je peticiju sudu u Kaliforniji kako bi svoje ime promenio u Ye. Prema sadržini dokumenata koje je priložio, njegovo puno ime – Kanye Omari West – legalno bi bilo promenjeno u mononim. Prema informacijama sa portala California Courts, sudska rasprava će biti zakazana za šest ili dvanaest sedmica, pa će sudija potom doneti odluku.

Ovo nije prvi put da Kanye želi da promeni svoje ime. Godine 2019. razmišljao je da ga preinači u Christian Genius Billionaire Kanye West, ali je odustao od te ideje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cordilia Muzik (@cordiliamuzik)

Vest o promeni imena dolazi pred objavu njegovog dugoočekivanog albuma DONDA. Ranije ovog meseca, reperov menadžer Bu Thaim zvanično je potvrdio da će album biti objavljen 26. avgusta, nakon Kanyeove promocije u Čikagu. Događaj će uživo biti strimovan putem Apple Musica. Uoči događaja, West na stadijumu Soldier Field gradi zdanje nalik kući u kojoj je odrastao. Podsećamo da je reper prošle godine otkupio svoju rodnu kuću. Događaj na Solder Fieldu će biti treća promotivna žurka albuma koju je organizovao ove godine, prethodno održavši dve – u Las Vegasu i Atlanti.

Promocija albuma nikad nije uobičajena kad je u pitanju Kanye West. Njegov The Life of Pablo prošao je kroz mnoge izmene pre i nakon objave. Predstojeći 10. album, DONDA, nazvan je po njegovoj majci Dondi West. Album je najavljen još u martu 2020. godine i premijerno zakazan za jul 2020. To se nije desilo, jer je autor rešio da doradi određene pesme, promenivši i naziv albuma, koji se prvenstveno zvao God‘s Country. Sredinom 2021. DONDA još uvek nije bio dostupan javnosti.

Wannabe TV

Editors choice