Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Muzika

Lil Nas X je objavio prvi album koji čini da ga volimo još više

1/2

Otkako je za 30 dolara na internetu kupio melodiju i pretvorio je u Old Town Road – koja je postala najistrajniji singl broj 1 u američkoj istoriji, prodavši 18.5 miliona jedinica i rušeći žanrovske barijere kantri muzike prema pitanju rase – Lil Nas X je neprestano prisutan na vrhu muzičkih lista: pet platninastih singlova i toliko nagrada i nominacija da zahtevaju zasebnu stranicu na Wikipediji.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak je postao toliko prepoznatljiv da je lako zaboraviti koliki fenomen, zapravo, predstavlja. Nije samo to što je kao jedan od najvećih repera na svetu – gej, već što je jedini gej muškarac koji svoju seksualnost fokusira u samom centru svog muzičkog stvaralaštva. Na primer, u spotu za singl Industry Baby vidimo ga u zatvoru gde vodi trupu obnaženih muškaraca u plesnoj tački pod tuševima. Reči pesme otvoreno govore o njegovoj homoseksualnosti. Ironično, producirao ju je Kanye West, koji je na svom najnovijem albumu sarađivao sa otvorenim homofobom DaBabyjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Nas X (@lilnasx_)

Pojedini bi rekli da Lil Nas X-a podržavaju liberali koji imaju dužnost da do neba hvale i podržavaju sve ljudske slobode, ali njegov novi, prvi studijski album Montero dokazuje da je kvalitetan i bez toga. Album postiže impresivnu eklektičnu ravnotežu između hip hop i pop zvuka, pa do rok i nostalgičnih R&B balada 2000-ih. Pažnju drži od prve do poslednje numere – od Montero (Call Me by Your Name) do Am I Dreaming? gde ga prati Miley Cyrus. Podsećamo, Lil Nas X je Old Town Road snimio sa njenim ocem, Billyjem Rayjem Cyrusom. Pored Miley, mladi reper je snimio i duet sa Jackom Harlowom, Dojom Cat, Eltonom Johnom i Megan Thee Stallion.

Wannabe TV

Editors choice