Billie Eilish – Bad Guy

Najveće pop otkriće ove godine je sigurno Billie Eilish, a pesmu Bad Guy svi obožavaju. Ova pomalo čudna traka je ekvivalentna takođe pomalo čudnom izvođaču. Svakako je jedna od pesama na koju treba obratiti posebnu pažnju ovog leta.

DJ Snake, J Balvin & Tyga – Loco Contigo

Još jedna veoma interesantna saradnja je ostvarena između DJ Snakea, J Balvina Tyge. Pesma Loco Contigo je jedna od latino hitova leta, uostalom kakvo je to leto bez jednog ozbiljnog latino hita? Zarazan beat ove pesme će vas sigurno terati da đuskate!

Shawn Mendes & Camila Cabello – Senorita

Osim što je pesma verovatno trenutno najveći hit leta koji nam je potreban, niko ne može da odoli na hemiju koja evidentno vlada između Shawn Mendesa Camile Cabello. Nakon što su već jednom sarađivali, ovaj duo “prijatelja” osvaja svetske top liste svojim Summer jamom Senorita.

Chris Brown & Drake – No Guidance

Dva Rihannina bivša momka – Chris Brown Drake su odlučili da zakopaju ratne sekire, a proizvod njihovog pomirenja je pesma No Guidance. Lagani RnB hit je osvojio automatski srca publike, a vrteće se sigurno na svakom RnB partyju ovog leta.

Major Lazer & Anitta – Make it Hot

Šta bi mi bez letnjeg hita koji nam ne dostavi Major Lazer? Njihova saradnja sa brazilskom zvezdom Anittom je sve što ti je potrebno ovog leta da slušaš na repeatu dok se spremaš za izlazak.

Čekiraj celu playlistu ovde:

—————————————————————————————————————————————————–

izvor naslovne fotografije: instagram.com/shawnmendes

Jovan Žihlavski

Comments