Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Muzika

Top 10 evergreen pesama koje nikada neće dosaditi

1/2

Muzika danas je prilično komercijalna, često jednu pesmu slušamo čak i samo par dana i nakon toga potpuno zaboravimo da je postojala.

Igrom slučaja, na radiju, u prolazu negde, ili čak i sami često pustimo nešto što je, realno, timeless hit iliti evergreen. Pesma koja je snimljena pre dvadeset, trideset, pa čak i četrdeset godina, ali i dalje fantastično zvuči i uvek izmami osmeh na lice jer te podseti na neki lep trenutak života.

Mi smo izabrali deset pesama od deset izvođača, i podsećamo vas na neke pesme koje ste možda i zaboravili.

Sade – No Ordinary Love

Ah, ta Sade! Da li postoji iko na ovoj planeti ko ne voli muziku koju pravi ova umetnica? Naravno da NE. Pesma No Ordinary Love je objavljena još 1992. godine i nalazi se na njenom albumu Love Deluxe, a izdvaja se kao jedna od najboljih iz mnogo bogate kolekcije ove pevačice.

George Michael – Father Figure

Iako nije više nažalost sa nama, George Michael zahvaljujući muzici koju je stvarao će živeti zauvek. Neverovatno talentovan pevač kog uvek rado slušamo, a uvek izdvajamo jednu od njegovih najlepših pesama – Father Figure koja se nalazi albumu Faith, objavljenom 1987. godine.

Whitney Houston – I’m your baby tonight

Nažalost, ni Whitney Houston nije među živima već deset godina, ali je jedna od pevačica čije pesme nikad neće biti prevaziđene ili ne daj Bože – dosadne! I’m your baby tonight je samo jedan od hitova ove pevačice, a objavljena je 1990. godine i nalazi se na istoimenom albumu.

Prince – Purple rain

Uvek je bila medijska bitka između Princea Michael Jacksona. Fanovi su se delili redovno, ali je Prince bio taj koji je otpevao Purple Rain, simbolično, s obzirom da mu je ljubičasta boja bila omiljena. Purple Rain je objavljena još davne 1984. godine i dalje je možemo slušati konstantno bez da nam dosadi.

Tina Turner – Private Dancer

Tina Turner je jedna od originalnih rockstars! Pesmu Private Dancer je objavila 1984. godine, što iz priloženog možemo videti da je to bila odlična godina za muzičku industriju. Traka se nalazi na istoimenom albumu, a dan danas je često možete naći na gomili plejlista na streaming servisima.

Wannabe TV

Editors choice