Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Muzika

Top 10 evergreen pesama koje nikada neće dosaditi

1/2

Muzika danas je prilično komercijalna, često jednu pesmu slušamo čak i samo par dana i nakon toga potpuno zaboravimo da je postojala.

Igrom slučaja, na radiju, u prolazu negde, ili čak i sami često pustimo nešto što je, realno, timeless hit iliti evergreen. Pesma koja je snimljena pre dvadeset, trideset, pa čak i četrdeset godina, ali i dalje fantastično zvuči i uvek izmami osmeh na lice jer te podseti na neki lep trenutak života.

Mi smo izabrali deset pesama od deset izvođača, i podsećamo vas na neke pesme koje ste možda i zaboravili.

Sade – No Ordinary Love

Ah, ta Sade! Da li postoji iko na ovoj planeti ko ne voli muziku koju pravi ova umetnica? Naravno da NE. Pesma No Ordinary Love je objavljena još 1992. godine i nalazi se na njenom albumu Love Deluxe, a izdvaja se kao jedna od najboljih iz mnogo bogate kolekcije ove pevačice.

George Michael – Father Figure

Iako nije više nažalost sa nama, George Michael zahvaljujući muzici koju je stvarao će živeti zauvek. Neverovatno talentovan pevač kog uvek rado slušamo, a uvek izdvajamo jednu od njegovih najlepših pesama – Father Figure koja se nalazi albumu Faith, objavljenom 1987. godine.

Whitney Houston – I’m your baby tonight

Nažalost, ni Whitney Houston nije među živima već deset godina, ali je jedna od pevačica čije pesme nikad neće biti prevaziđene ili ne daj Bože – dosadne! I’m your baby tonight je samo jedan od hitova ove pevačice, a objavljena je 1990. godine i nalazi se na istoimenom albumu.

Prince – Purple rain

Uvek je bila medijska bitka između Princea Michael Jacksona. Fanovi su se delili redovno, ali je Prince bio taj koji je otpevao Purple Rain, simbolično, s obzirom da mu je ljubičasta boja bila omiljena. Purple Rain je objavljena još davne 1984. godine i dalje je možemo slušati konstantno bez da nam dosadi.

Tina Turner – Private Dancer

Tina Turner je jedna od originalnih rockstars! Pesmu Private Dancer je objavila 1984. godine, što iz priloženog možemo videti da je to bila odlična godina za muzičku industriju. Traka se nalazi na istoimenom albumu, a dan danas je često možete naći na gomili plejlista na streaming servisima.

Wannabe TV

Editors choice