Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Muzika

The Weeknd je osvojio svetsku muzičku scenu, a ovo je njegovih 5 najboljih pesama

1/2

The Weeknd je jedna od najvećih muzičkih zvezda naše generacije i čini se da, kada je muzika u pitanju, ne ume da pogreši. Činjenica da je nastupio na manifestaciji Super Bowl LV u februaru ove godine, svakako govori o njegovoj svetskoj popularnosti. Od tada se nije zaustavio, neprestano objavljujući nove hitove i spotove. Sarađivao je sa grupom Daft Punk, Arijanom Grande, Lanom del Rej, Drejkom i drugim velikanima iz sveta muzike. Pre nego što je postao The Weeknd, bio je Abel Tesfaje, novitet u R&B domenu koji je anonimno postavljao klipove na YouTubeu pod pseudonimom xoxxxoooxo. U nastavku teksta izdvojili smo pet njegovih najboljih pesama, što svakako nije bio lak zadatak. Da li ste saglasni s našim izborom?

In Your Eyes

Kao treći singl albuma “After Hours”, kritičari su bili oduševljeni sa In Your Eyes, poredeći je sa prethodnim radijskim hitovima. Numera je stilizovana muzičkim uticajem osamdesetih, a posebno se ističu saksofonske solo deonice. Opisivali su je kao “inovativnu, pamtljivu, iskonsku pesmu”, koja vešto vlada “poliranim savremenim zvukom”.

Cant Feel My Face

The Weeknd je oduvek navodio kako mu je Majkl Džekson jedan od muzičkih uzora, što se posebno primećuje u ovoj pesmi, koja je odmah po objavi dospela na 1. mesto top lista. Numera odiše disko-fank ritmom, kao i “infektivnim” refrenom. U spotu, The Weeknd na bini izvodi svoje najbolje Džeksonove plesne poteze, i biva osramoćen dok peva karaoke – duhovita strana koja se ne viđa često u njegovom inače ćudljivom vizuelnom pristupu.

Wannabe TV

Editors choice