Svi ljubitelji GOT-a, odnosno, serije “Igra prestola“, nestrpljivo očekuju sedmu sezonu sada već kultne serije koja je okupila ogroman broj fanova širom sveta. Skoro da i ne postoji osoba koja nije odlgedala bar neku epizodu, a mnogo je i onih koji u iščekivanju novih epizoda, uporno pregledaju one stare, da već pređu preko detalja koji su propušteni ili zaboravljeni. Ali neke od ovih scena se nikako ne zaboravljaju! Seks, golotinja… Pripremite se da “zagrejete” još više ovaj topli dan!

Sezona 1, epizoda 1.

Već u prvoj epizodi, prve sezone, serija je sasvim iznenadila svojim odabirom likova koji se upuštaju u razne odnose, od kojih su neki i incestni. Setimo se trenutka kada su blizanci došli do napuštene kule.

Sezona 1, epizoda 2.

Iako u ovoj sceni suštinski seksa nema, ima onoga što bismo najlakše nazvali podučavanjem, jer se Dorea trudi da Deneris otkrije sve tajne i prenese znanje o tome kako da se pobrine za svog novog muža i kako da ga zadovolji.

Sezona 1, epizoda 2.

I dalje smo u drugoj epizodi, jer je imala mnogo toga da nam ponudi zanimljivog. Saveti se brzo “čuju”, pa tako dolazi brzo i do njihove primene, što se videlo već u ovoj sceni.

Comments