Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Najmalerozniji (ili najgluplji) lopovi na svetu

Najmalerozniji (ili najgluplji) lopovi na svetu

1/2

Sigurno ih ima mnogo, ali ovo su zabeleženi slučajevi desetak najneuspešnijih lopova, koji su sigurno promašili karijeru – i skupo platili svoje omaške. Ili ih je prosto terao neverovatan maler.

Naleteo na karatiste

Jedan lopov je pre desetak godina odlučio da opljačka kuću, koja mu se učinila zgodnom, a da očigledno nije obavio nikakvo istraživanje i nije se adekvatno pripremio za posao. Naime, u toj kući u Kolumbiji živeo je američki karate šampion, sa svojim učiteljima i učenicima.

Lopov je već uspeo da popakuje laptop, dve digitalne kamere i nekoliko drugih vrednih predmeta, koje je zatim bacio dok je pokušavao da pobegne karatistima koji su ga uhvatili na delu. Naravno da mu beg nije uspeo, uhvaćen je, pretučen i zadržan do dolaska policije – što je bilo olakšanje u poređenju sa strahom i bolom koji je već pretrpeo.

Loše maskirani

Dvojica lopova su imala genijalnu ideju – da nacrtaju maske na licima, pre svog poduhvata. Ali pošto su upotrebili trajni marker, ispalo je da im je ideja bila potpuno budalasta. Doduše, ništa nisu ni uspeli da ukradu, jer je neko primetio sumnjive tipove sa crnim maskama na licu i pozvao policiju, a oni nisu nikako mogli da poreknu svoju nameru da pljačkaju po kraju u kome su uhvaćeni. Optuženi su za pokušaj provale i pušteni uz kauciju. Koliko je vremena trebalo mastilu da izbledi, nije utvrđeno.

maska Najmalerozniji (ili najgluplji) lopovi na svetu

Pravio se mrtav

Pljačka pogrebne kuće deluje kao prilično bezbedan poduhvat, jer ko bi posumnjao? Ali lopov je pravio buku, pa su komšije pozvale policiju – kad su predstavnici zakona ušli unutra, zatekli su nekoliko tela koja su čekala na ukop, ali jedno među njima odavalo je čudne znake – među sređenim i nalickanim pokojnicima, jedan je bio vidno odrpan, a i disao je. Prepoznat je kao lokalni kriminalac, koji je već ležao u zatvoru zbog pljački.

Odao ga smeh

Bračni par koji se vratio kući sa zanimljive večere i druženja, nastavio je razgovor u dobrom raspoloženju, ne primećujući u svojoj kući ništa čudno. Šalili su se i smejali, a onda je suprug svojoj ženi ispričao vic – nakon čega je usledio glasan muški smeh. Lopov nije odoleo dobrom vicu i tako je otkriven.

Informisan

Ovaj genije je pozvao telefonom lokalnu prodavnicu u Ontariu da pita koliko novca ima u kasi, pre nego što je krenuo u pljačku. Prodavac je odmah pozvao policiju, koja je uhapsila prestupnika u blizini prodavnice, pre nego što je stigao da nanese bilo kakvu štetu. Ispostavilo se da je ovaj lik već dva puta bio osumnjičen za loše namere, odnosno pozive kojima je želeo da ustanovi da ga pare sigurno čekaju.

Wannabe TV

Editors choice