Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Sport i zabava

Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa (GALERIJA)

1/3

Zovu ga najboljim čovekovim prijateljem, i većina je u pravu kada to kaže. Pas je uvek tu za svog gazdu. Kada se igraju, spavaju, ma šta god se radilo, pas uvek voli da bude uz svog vlasnika, te uz porodicu u kojoj je odrastao. On nije samo kućni ljubimac, več je deo porodice u kojoj se nalazi i to jedan od najvoljenijih članova. Ljudi koji ih imaju veoma rado i veselo govore o njima, a dosta onih koji nemaju tu privilegiju, čežnjivo ih gledaju i zamišljaju kao svoje. No, psi su često i veoma smešni, pa tako nastaju i brojne fotografije koje umeju da dovedu do smeha do suza, baš kao i ove, koje će vas navesti da imate svog krznenog, najboljeg druga.

Psi će uvek biti uz vas i to ne samo kod kuće ili u dvorištu. Praviće vam društvo u šetnji, odlasku kod prijatelja ili u kolima, gde nekad umeju da se ponašaju sasvim blesavo.

Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa (GALERIJA)

Deca najviše uživaju sa psima. Oni se najbolje razumeju i shvataju potrebe jedni drugih. Zbog toga ćete često zateći svoje dete kako spava uz vašeg kućnog ljubimca, pri tome se vidi da uživaju, što je još jedan od razloga zbog kojeg bi trebalo da svojoj deci priuštite to zadovoljstvo da imaju psa.

Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa2 Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa (GALERIJA)

I da, oni su uvek zajedno, bez ikakvog izuzetka, uvek se druže i učestvuju u istim ludostima i glupostima koje prave.

 

Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa3 Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa (GALERIJA) Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa4 Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželeti da imate svog psa (GALERIJA)

Wannabe TV

Editors choice