Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Sport i zabava

NANO X1: Silueta koja je svestrana kao i današnji ljubitelji fitnesa

Fizička aktivnost značajna je kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje, naročito sada u doba koronavirusa. Efekti ove pandemije su različiti, bilo da se odnose na ljude koji su u redovnom treningu ili na one koji nisu skloni sportskim aktivnostima. Upravo zbog toga je, možda i više neko ikad pre, bilo kakav vid treninga od izuzetne važnosti za podizanje ili održavanje nivoa energije, raspoloženja, kondicije ali i za oblikovanje životnih stavova. 

Potrebe današnjih vežbača dobro su oslušnuli i ljudi iz poznatog sportskog brenda Reebok. Sa željom da podrže fitnes zajednicu predstavljena je dugoočekivana Nano X1 silueta – patika koja pomaže pojedincima i sportistima različitih nivoa da treniraju u svom najboljem izdanju. 

1 e1615799438122 NANO X1: Silueta koja je svestrana kao i današnji ljubitelji fitnesa

Kao što sportisti ne prestaju da teže novim i većim uspesima, tako i Reebok nastavlja da dovodi svoje proizvode do savršenstva. Nano franšiza, kreirana pre više od 10 godina, vremenom je prilagođavana šarenolikom fitnes pejzažu kako bi se zadovoljile rastuće potrebe šire wellnes zajedince. Nano X1 je najfinija varijanta popularne obuće za trening – ove patike su dizajnirane da budu svestrane kao današnji strastveni ljubitelji fitnesa, za koje su stvorene.

Nano X1 model objedinjuje udobnost patike za trčanje, zadržavajući pritom funkcionalnost superiorne obuće za trening, kako bi udovoljio raznovrsnim zahtevima modernog fitnesa. Bilo da se radi o HIIT, kardio, plesnom, bokserskom ili nekom drugom treningu, Nano X1 je silueta za vrhunske performanse. Lagana i udobna za bilo koju vrstu treninga, istovremeno je i dovoljno moderna za celodnevno nošenje.

3 e1615799476248 NANO X1: Silueta koja je svestrana kao i današnji ljubitelji fitnesa

Nano model ovog puta dolazi sa različitim tipovima gornjišta koji se ogledaju u specijalnim vrstama materijala – Flexweave Knit i Flexweave Grit – a koje će vežbači moći da biraju na osnovu individualnih potreba i preferencija u zavisnosti od vrste treninga. Reebok Nano X1 sa Flexweave Knit gornjištem koje je istovremeno mekano i udobno, ali i vrlo izdržljivo pruža maksimalnu prozračnost stopalu. Sa druge strane Reebok Nano X1 Flexweave Grit model napravljen je od izuzetno snažnog, ali laganog i izdržljivog materijala koji ovu patiku čini savršenom za najekstremnije vrste treninga. 

2 1 scaled e1615799497281 NANO X1: Silueta koja je svestrana kao i današnji ljubitelji fitnesa 4 1 e1615799515802 NANO X1: Silueta koja je svestrana kao i današnji ljubitelji fitnesa

Wannabe TV

Editors choice