U Sportskom centru Vizura u Zemunu održana je promocija najnovijih modela Nike košarkaških patika „KD9“, „KYRIE 2“ i „Soldier 10“ koje su deo “Battle Grey” Pack-a. Tim povodom su novinari i košarkaši Rade Zagorac, Alfa Kaba i Ognjen Čarapić iz MegaLeks-a i Aleksandar Aranitović iz FMP-a iz Železnika održali takmičenje u pucanju trojki, a nakon toga nastavili druženje u Dunk Shopu.

Ognjen Carapic Rade Zagorac Alfa Kaba Aleksandar Aranitovic NIKE Battke Grey patike dostupne u Dunk Shopu u Zemunu

Nike proizvodi koji pružaju podršku kampanji „Come out of nowhere“ su patike iz specijalne serije „Battle Grey“ koja predstavlja bitku svakog sportiste koji se bori između osvetljene pozornice potencijala i tame anonimnosti. Siva boja simbolizuje početak od „nule“ – novu priliku da se nadmaše sve prepreke i pokaže predanost cilju.

Neki od najboljih košarkaša današnjice ušli su u novu NBA sezonu u Najk „Battle Grey“ patikama. Lebron Džejms i Kajri Erving nosili su „Soldier 10“ i „KYRIE 2“ modele, sa posebnim zlatnim hajlajtovima evocirajući pobedničku sezonu 2015/16. Pored njih, ostali članovi Najki košarkaške porodice – uključujući Entonija Dejvisa, Drejmonda Grina, Pola Džordža i ostale – takođe su započeli svoju novu sezonu u bojama „Battle Grey“ noseći odgovarajuću model patike.

Rade Zagorac Aleksandar Aranitovic NIKE Battke Grey patike dostupne u Dunk Shopu u Zemunu

„KD9“, „KYRIE 2“ i „Soldier 10“ modeli mogu da se nađu u Dunk Shopu koji se nalazi u Sportskom centru Vizura (Ulica cara Dušana 105, Zemun)

Comments