Kao i poznate ličnosti, i muškarci imaju svoje trendove na Instagramu. Nakon što su svi pokušavali da nam na ovoj društvenoj mreži prenesu svoju nežniju stranu, u vidu ljubavi prema mačkama (pravim mačkama), o čemu smo već pisali ovde, sada se pojavio novi trend – ukrašavanje brade na krajnje specifičan način.

Nedavno smo vam predstavili Jahače bradokalipse, i njihov čvrst stav da je brada simbol muževnosti, a sada vam predstavljamo one koji imaju bradu, ali za muževnost, izgleda, ne haju. Ili su bar uvereni da ih cveće u bradi neće učiniti manje muževnim!

Da, dobro ste pročitali, novi Instagram trend je ukrašavanje brade cvećem, i za kratko vreme internet kao da je poludeo, pa se svi utrkuju ko će postaviti suludiju fotografiju sa bradama dekorisanim različitim cvećem. Na šta ovo liči, imate prilike i da pogledate.

cvece u bradi 1 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 2 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 3 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 4 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 5 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 6 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 7 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 8 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 9 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 10 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 11 Novi Instagram trend: Cveće u bradi

Iako ne shvatamo baš najbolje koncept ovakve pomame na Instagramu, ne možemo da poreknemo da su fotografije zaista komične.

Jasna Stanić

 

Comments