Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Sport i zabava

Novi Instagram trend: Cveće u bradi

Kao i poznate ličnosti, i muškarci imaju svoje trendove na Instagramu. Nakon što su svi pokušavali da nam na ovoj društvenoj mreži prenesu svoju nežniju stranu, u vidu ljubavi prema mačkama (pravim mačkama), o čemu smo već pisali ovde, sada se pojavio novi trend – ukrašavanje brade na krajnje specifičan način.

Nedavno smo vam predstavili Jahače bradokalipse, i njihov čvrst stav da je brada simbol muževnosti, a sada vam predstavljamo one koji imaju bradu, ali za muževnost, izgleda, ne haju. Ili su bar uvereni da ih cveće u bradi neće učiniti manje muževnim!

Da, dobro ste pročitali, novi Instagram trend je ukrašavanje brade cvećem, i za kratko vreme internet kao da je poludeo, pa se svi utrkuju ko će postaviti suludiju fotografiju sa bradama dekorisanim različitim cvećem. Na šta ovo liči, imate prilike i da pogledate.

cvece u bradi 1 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 2 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 3 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 4 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 5 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 6 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 7 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 8 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 9 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 10 Novi Instagram trend: Cveće u bradi cvece u bradi 11 Novi Instagram trend: Cveće u bradi

Iako ne shvatamo baš najbolje koncept ovakve pomame na Instagramu, ne možemo da poreknemo da su fotografije zaista komične.

Jasna Stanić

 

Wannabe TV

Editors choice