Uskoro dolazi vreme praznika! Praznici predstavljaju vreme radosti, veselja, zabave za porodicu i prijatelje, međutim, mnogi od nas dolaze u stresne situacije kada treba izabrati poklone za svoje najbliže, rođake, prijatelje, pa zašto da ne, i za poslovne partnere. Šta žele ? Šta im je potrebno ? Šta možemo kupiti ? Možemo provesti sate u prodavnicama postavljajući sebi ova pitanja. Sada ćemo dati par predloga šta je to što biste mogli da uzmete u obzir prilikom izbora.

URBAN ARMOR GEAR i TRIDENT-maske i futrole za mobilne telefone

Velika većina nas poseduje pametne telefone, a popriličan broj skupocene pametne telefone. Sa sigurnošću možemo reći da je, u najmanju ruku, neodgovorno taj skupi telefon zaštititi neodgovarajućom futrolom niskog kvaliteta, pa ma kako nam se svidela njena cena ili izgled. Od skora su na našem tržištu je prisutni brendovi Urban Armor Gear i Trident koji su se specijalizovali za izradu kvalitetnih maski i futrola za mobilne telefone. Urban Armor Gear paleta proizvoda je prepoznatljivog, takozvanog, industrijskog dizajna. U pakovanju se pored zaštitne maske nalazi i HD folija i krpica za ćišćenje, a sam stepen zaštite je impresivan (MIL810G vojni standard). U Trident liniji proizvoda su prisutni razni modeli: oklopi i maske za telefon najvišeg stpena zaštite, pa sve  do elegantnih maski koje takođe pružaju zavidnu sigurnost vašem pametnom ljubimcu. Za sve proizvode važi da su vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna, i da su izrađeni u skladu sa vojnim standardima otpornosti i kvaliteta. Važno je napomenuti da i za Urban Armor Gear i Trident zaštitne maske važi garancija od 1 god.

Infoteam 2 Odaberite savršeni poklon! Infoteam1 Odaberite savršeni poklon!

 

Maska 1 Odaberite savršeni poklon!

CasePower – pomoćne baterije

Baterija? Ko je još kome za poklon kupio bateriju? Dozvolite da pojasnimo koliko ovakav uređaj može biti koristan. Svakome se desilo da se u nekom trenutku isprazni baterija na mobilnom telefonu, tabletu, digitalnom fotoaparatu baš u trenutku kada mu je uređaj preko potreban. Naš drugi predlog za poklon je CasePower pomoćna baterija. CasePower je švedski proizvođač pomoćnih baterija, čije sve proizvode odlikuje skandinavski kvalitet i dizajn.

U širokoj paleti CasePower možete izabrati baterije različitog kapaciteta, od 2.600 do 12.000 maH u zavisnosti za koji uređaj vam je potrebno dodatno punjenje. Moderan dizajn i male dimenzije omogućuju lako nošenje u torbi ili rancu, čime se njegova funkcionalnost dodatno povećava.

Baterije 1 Odaberite savršeni poklon! Punjac 3 Odaberite savršeni poklon!

Vivosmart – fitnes narukvica

Predstavljamo  vívosmartmoderan merač aktivnosti sa smart notification porukama. Ne propustite ništa što vam je bitno! Dok brinete o zdravlju i ostvarujete fitness ciljeve ostanite povezani sa vívosmart vibracijskim upozorenjima za pozive, poruke, sastanke i obaveze sa vašeg pametnog telefona. Vívosmart  upoznaje vaše trenutne nivoe aktivnosti te ih usmerava prema sve aktivnijem načinu života sa personalizovanim dnevnim ciljevima podsećajući vas kad je vreme da se pokrenete.

Vivo 1 Odaberite savršeni poklon!

Thule i CaseLogic– rančevi i torbe

U pasusima iznad smo dali par predloga za poklon koji predstavljaju izuzetno korisnu dodatnu opremu za vaše mobilne uređaje. Nastavljamo u tom smeru i predstavljamo Thule i Case Logic liniju ranaca i torbi. Thule, sigurno ste čuli za ovaj brend i pitate se šta on radi u ovoj sekciji, ovo ipak nije neka auto sekcija. Naime, Thule je od skora proširio svoj posao, kupio firmu Case Logic i uveo nove programe. Jedna stvar koja je zajednički imenilac je vrhunski kvalitet. Taj kvalitet Thule potvrđuje 25-o godišnjom garancijom…da, da..dobro ste pročitali, garancija je 25 godina.

U njihovoj paleti se nalaze rančevi i torbe za sve namene, a mi smo izabrali model koji ćemo vam predstaviti.

Ranac Odaberite savršeni poklon!

 

 

Više informacija o ovim proizvodima možete pronaći na www.garmin.rs i www.navishop.rs.

 

Comments