Kažu da se snovi ostvaruju kada se snažno veruje u njih, a još snažnije trenira do cilja! To su potvrdili i članovi CrossFit tima „Dream Co“ pobednici prvog Reebok „X-Challenge“ takmičenja u 2017. koji su osvojili Reebok CrossFit Nano 7 za sve članove svog tima. Reč je o poslednjem, unapređenom Reebok modelu iz Nano serije namenjenom funkcionalnom treningu.

Reebok XChallenge CrossFit takmicenje 1 Održano takmičenje 18 najspremnijih timova

CrossFit je trenutno najpopularniji izazov u svetu fitnesa, a proteklog vikenda u „SteCo Hangar“-u Reebok je okupio čak 18 CrossFit timova Srbije od po 7 članova koji su se borili za 7 x Nano 7. Uz fantastičnu muziku, organizaciju i ogromnu pozitivnu energiju 126 takmičara u timskim borbama i 22 u individualnim takmičenjima se borilo za Nano 7. Opšti utisak svih učesnika je da CrossFit zajednica Srbije odavno nije imala jedno ovako takmičenje! Takmičenje koje su svi sa nestrpljenjem isčekivali i u kome su svi bodrili jedni druge, jer su u njemu učestvovali kako favoriti, poznati po fantastičnim rezultatima, tako i tek osnovani timovi sastavljeni od članova različitih box-ova i timova. Upravo takav jedan tim je i pobedio – „Dream Co“!

Reebok XChallenge CrossFit takmicenje 2 Održano takmičenje 18 najspremnijih timova

-Znam da nismo bili među favoritima, a nismo bili ni u stopostotnoj kondiciji, ali presudila je naša ogromna želja da učestvujemo, budemo deo jednog ovakvog takmičenja i osvojimo Nano 7. Tako je nastao „Dream Co“ i čine ga momci iz „CrossFit Prvi Tim“, „CrossLand“ i „Sinergija“. Mislim da nam je bilo najteže čekanje, jer smo bili pretposlednji u takmičenju. Trema i adrenalin su učinili svoje. Kad počnu tvoje sekunde zaboraviš na bol, grč, žuljeve, proklizavanje, pehove. To je kao neko polusvesno stanje u kome ništa ne osećaš samo znaš da odustajanje nije opcija. Tvoj tim te bodri, čeka da daš svoj maksimum i to i činiš. Bili smo najbrži. Sekunde su presudile – iskren je Mirko Drecun (35), najstariji član pobedničkog tima, kome je ovo bilo prvo takmičenje nakon svega godinu i po dana treniranja. Do svoje prve pobede je stigao zajedno sa drugarima Dejanom Štrbcem, Đorđem Ješićem, Đorđem Gavrilovićem, Aleksandrom Munjićem, Nikolom Đokićem i Nikolom Brdarom.

Reebok XChallenge CrossFit takmicenje 4 Održano takmičenje 18 najspremnijih timova

Osim timskih borbi u kojima je učestvovalo 126 takmičara, Reebok je organizovao i individualno takmičenje za Nano 7. Prvi deo takmičenja održan je na događaju, a poslednji izazov u Reebok brend radnji u Tržnom centru Ušće. Najviše ponavljanja u 60 sekundi tokom 3 vežbe (naskok, uzmah, sklekovi sa propadanjem) imali su Aleksandra Jeremić i Đorđe Stojković.

Reebok XChallenge CrossFit takmicenje 6 Održano takmičenje 18 najspremnijih timova Reebok XChallenge CrossFit takmicenje 7 Održano takmičenje 18 najspremnijih timova

Nova sezona Reebok „X-Challenge“ takmičenja je još jednom pokazala da se fizička aktivnost, rad, trud i želja za pobedom uvek isplate, jer se svaka nanosekunda provedena u boxu računa i vodi do uspeha.

BORBE TIMOVA (18 timova, 126 takmičara)

TOTAL TEAM vs NANO 7 PATULJAKA

VULKAN vs ELITE SPARTANS ARMY

CF DISTRICT vs SPARTANAC

CF POBEDNIK vs LAZAREVAC CF TEAM

TAURUNUM vs FIT STUDIO MM

ČELIČANA 021 vs TOTAL ANTI TEAM

FURIJA vs NANOMANI

CROSSFIT NS vs DREAM CO

THE REAL CFNS vs SINERGIJA

#ReebokXChallenge

Comments