Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Sport i zabava

Osma sezona u znaku najveće smrti: Da li je ovo zaista scenario #GoT-a?

1/3

Osećate li bol jer se sedma sezona završila, pa sad treba toliko dugo čekati da osma, ujedno i poslednja sezona, ugleda svetlost dana? Da, ljubitelji serije “Igra prestola” iz nedelje u nedelju su strepeli šta će sve to sedma sezona doneti, a bila je prilično napeta i nekako odlučujuća, jer sve ono o čemu se govorilo prethodnih šest sezona je počelo da se ostvaruje. Džon i Deneris su se spojili, Sersei je uspela da kaže svojim protivnicima da će im pomoći, iako im je okrenula leđa zarad dobijanja kraljevstva, a ono najgore, jedan zmaj je u vlasništvu beli hodača i Noćnog kralja, a Zid je razrušen. Šta se dešava dalje, pobogu? Hoće li nam iko otkriti?!

Kao što se već i događalo, epizode su emitovane i ranije, scenario se nalazio na internetu mnogo pre emitovanja i snimanja, jer ima ljudi koji ne vole da čekaju, pa sve svoje sposobnosti i veštine iskoriste kako bi došli do bilo kakvih saznanja. Ako je verovati onima koji su uspeli da otkriju većinu onoga što će se desiti u sedmoj sezoni, i iskreno, bili su upravu za skoro sve, onda znamo šta će se sve desiti i u osmoj sezoni, ali, da li ćemo ovakvim ishodima biti zadovoljni?!

game of thrones osma sezona 2 Osma sezona u znaku najveće smrti: Da li je ovo zaista scenario #GoT a?

Jedna lepa vest na samom početku, Tormund i Gendri će preživeti napad belih hodača i topljenje Zida, te će krenuti ka Vinterfelu, gde će doći i svi ostali, Deneris, Džon, Tirion, Teon, Misandei, Brijen, Davos, Podrik, Pseto i Varis. Polako će razrađivati plan kako da se bore protiv belih hodača, dok će na jugu, Sersei zajedno sa Juronom Grejdžojem planirati osvajanje Krajoluja, za koji je još Robert pričao da nikada nije osvojen.

Na severu će biti malo problema, budući da Deneris neće prihvatiti za svoju kraljicu, ali je to svakako sporedna priča, budući da su svi zajedno u istoj borbi i sa istim ciljem  – preživljavanjem. U sred svega ovoga, Bren otkriva Džonu da je on u stvari Targerijan, zbog čega će se Džon udaljiti od Majke zmajeva, ali nakon što joj otkrije, ona ga ubeđuje da je to sasvim  normalno, jer su Targerijanovi najčešće imali te međusobne brakove i deca su im bila sasvim zdrava. Da, Deneris će ostati trudna, pa će se povući iz borbe kako joj se ne bi nešto dogodilo, ali svog zmaja Drogona ostvalja Džonu. Ako se neko pita šta se dogodilo Viserionu, nije teško pogoditi, budući da je i on pao u borbi.

Wannabe TV

Editors choice