Da li se bar nekada zapitate kako izgledaju domovi poznatih ličnosti? To je defintivno uvek zanimljivo, te se uvek stvara fama oko toga gde oni žive, kakve stvari i komade nameštaja biraju za sebe i kako uređuju svoj životni prostor. Danas smo odlučili da vam pokažemo gde to žive modni dizajneri, neki od najpoznatijih muškaraca u svet mode na celoj našoj planeti, a nakon svega što vidite, slobodno se zapitajte, da li biste i sami voleli tako da živite.

Tom Ford

Čini se da će izgled ovog ranča, kako ga sam Ford naziva da oduševi svakoga ko ga bude video. Spoj modernosti, ali i nečega što vuče na stare, vestern filmove, učiniće da vas ovo mesto “zaludi”. Smeštena u Novom Meksiku, ova kuća na samoj obali dostigla je čak 75 miliona dolara vrednosti, a radio ju je poznati japanski arhitekta.

Ovako izgledaju domovi svetski poznatih dizajnera Ovako izgledaju domovi svetski poznatih dizajnera Ovako izgledaju domovi svetski poznatih dizajnera2 Ovako izgledaju domovi svetski poznatih dizajnera Ovako izgledaju domovi svetski poznatih dizajnera3 Ovako izgledaju domovi svetski poznatih dizajnera
Comments