Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Sport i zabava

Ovo su najbolji stand up komičari svih vremena

1/2

Stand up komedija u poslednje vreme ponovo doživljava veliku popularnost, ali ako ste njeni ljubitelji – znate da ona sve vreme ima svoju scenu i publiku, i da iz godine u godinu kroz humor sagledava svet oko sebe. Komičari su veoma zanimljvi i znaju kako da vas dovedu do suza, ali ono što oni zapravo znaju je – da sagledaju život i svet na jedinstven način, i “pretvore” ga u ono što mi kasnije nazivamo komični skeč. Komičari su oni koji primećuju konekcije među ljudima, koji vide i najmanje detalje u svakodnevnim dešavanjima, koji dobro poznaju druge a još bolje poznaju sebe, i nije ih sramota da kažu ono što svi misle. Oni su iskreni, ogoljeni, uglavnom potpuno sami na sceni sa reflektorom uperenim pravo u njih – i ipak, znaju šta rade. Ako želite da saznate više o stand up komediji i zasmejete se u ovim sumornim danima, pronađite listu nekih od najboljih komičara u nastavku teksta.

Dave Chapelle

Dave Chapelle je jedan od najpoznatijih američkih komičara, a na sceni je aktivan od kraja osamdesetih godina. Dave je uz to što je komičar i glumac, pisac i producent, a možda vam je poznat i po tome što se pojavio u poznatom filmu Eddiea Murphyja, “The Nutty Professor”. Dave je vodio i svoj čuveni show pod imenom “Chapell Show”, u kojem je davao svoje poglede na politiku i svet oko sebe – kroz komičnu, ali veoma pronicljivu perspektivu. Naravno, Dave je u međuvremenu postao i internet meme, i veoma je moguće da ste se susreli sa njim na internetu a da to niste ni znali.

Kevin Hart

Kevin Hart je možda jedan od najpoznatijih komičara današnjice, koji je trenutno veoma aktivan u svetu komedije i glume, kao i u svetu društvenih mreža. Kevin vam je sigurno poznat i kao glumac, a možda ste ga gledali u filmu “Jumanji: The Next Level” iz 2019. godine, koji je nastavak filma “Jumanji: Welcome To The Jungle”. Kevin ima svoj show u okviru Netflixovog “Netflix Is A Joke” programa, koji možete pogledati na YouTubeu i koji je malo je reći, urnebesan. Kevin je takođe poznat po svom prijateljstvu sa glumcem The Rockom, a oni često smišljaju šale na račun jedan drugog.

Trevor Noah

Trevor Noah je jedno od novijih lica u svetu britanske komedije, i sigurni smo da će dostići veliku popularnost. On je imao svoje lične nastupe, a vodio je i poslednju dodelu, 63. dodelu prestižnih muzičkih Grammy nagrada. Jedan od njegovih najboljih skečeva možda je onaj pod nazivom “Being Black in America”, koji možete pogledati na YouTubeu. Definitivno ispratite njegovu karijeru, slutimo mu veliki uspeh.

Wannabe TV

Editors choice