Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Sport i zabava

Počeo festival “SAMIT NESVRSTANIH”: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

Sinoć je u 20:00 sati u Dorćol Platz-u po prvi put svečano otvoren festival skejtborda i umetnosti – Samit Nesvrstanih. Festival je otvoren izložbom ilustracija (digitalni print) umetnika Soy Panday-a, nakon čega je, po prvi put u svetu, prikazan film Magenta Skateboards snimljen na njegovom putovanju u Indiju. Brojni posetioci, među kojima je bilo najviše skejtera, ono nešto praznog prostora koristili za vožnju, trikove i dobru zabavu. Muzički podlogu brzog ritma su pružali Ali Guney i DoTheMath.

Ranije u toku dana uspešno je uspešno održana foto/video radionica, a danas se taj program nastavio DIY (Uradi sam) radionicom. Večernji program je smešten u Domu omladine Beograda, gde čekamo premijeru sedmogodišnjeg projekta Tomasa Campbell-a “Ye Olde Destruction”, nakon čega se ekipa spušta u klub Dim (Cetinjska 15).

Soz Panday. foto Ganc Staro 1024x682 Počeo festival SAMIT NESVRSTANIH: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

Poslednja dva dana Samita nesvrstanih glavna atrakcija je skejt takmičenje – skejteri će se skupiti u subotu, 14. septembra, na platou ispred Hrama Svetog Save, odakle se nastavlja vožnja kroz grad.

Uveče je dodela nagrada i izložba Glena Foxa u prostoru Kvaka 22.

Muzički program je u klubu Drugstore uz tri Hard core benda (Bednico, Св.Псета i Yuri, a DJ Lule će imati specijalan punk DJ set.

Samit nesvrstanih 2. foto. d.dobrila 1024x686 Počeo festival SAMIT NESVRSTANIH: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

U nedelju, poslednjeg dana festivala, program je dosta sporiji – piknik u Zvezdarskoj šumi, roštilj i projekcija filmova uz podršku Filmstreeta. Najveća atrakcija će biti spust na liniji autobusa 65, sa ciljem – klub 20/44, gde je najvaljeno svečano zatvaranje festivala.

 

Wannabe TV

Editors choice