Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Počeo festival “SAMIT NESVRSTANIH”: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

Počeo festival “SAMIT NESVRSTANIH”: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

Sinoć je u 20:00 sati u Dorćol Platz-u po prvi put svečano otvoren festival skejtborda i umetnosti – Samit Nesvrstanih. Festival je otvoren izložbom ilustracija (digitalni print) umetnika Soy Panday-a, nakon čega je, po prvi put u svetu, prikazan film Magenta Skateboards snimljen na njegovom putovanju u Indiju. Brojni posetioci, među kojima je bilo najviše skejtera, ono nešto praznog prostora koristili za vožnju, trikove i dobru zabavu. Muzički podlogu brzog ritma su pružali Ali Guney i DoTheMath.

Ranije u toku dana uspešno je uspešno održana foto/video radionica, a danas se taj program nastavio DIY (Uradi sam) radionicom. Večernji program je smešten u Domu omladine Beograda, gde čekamo premijeru sedmogodišnjeg projekta Tomasa Campbell-a “Ye Olde Destruction”, nakon čega se ekipa spušta u klub Dim (Cetinjska 15).

Soz Panday. foto Ganc Staro 1024x682 Počeo festival SAMIT NESVRSTANIH: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

Poslednja dva dana Samita nesvrstanih glavna atrakcija je skejt takmičenje – skejteri će se skupiti u subotu, 14. septembra, na platou ispred Hrama Svetog Save, odakle se nastavlja vožnja kroz grad.

Uveče je dodela nagrada i izložba Glena Foxa u prostoru Kvaka 22.

Muzički program je u klubu Drugstore uz tri Hard core benda (Bednico, Св.Псета i Yuri, a DJ Lule će imati specijalan punk DJ set.

Samit nesvrstanih 2. foto. d.dobrila 1024x686 Počeo festival SAMIT NESVRSTANIH: Do nedelje bogat program za sve ljubitelje skejtborda i umetnosti

U nedelju, poslednjeg dana festivala, program je dosta sporiji – piknik u Zvezdarskoj šumi, roštilj i projekcija filmova uz podršku Filmstreeta. Najveća atrakcija će biti spust na liniji autobusa 65, sa ciljem – klub 20/44, gde je najvaljeno svečano zatvaranje festivala.

 

Wannabe TV

Editors choice