U sredu, 22. jula, u 19 časova, ispred šoping centra Ušće, zvanično će početi registracija i prijave trkača za veliku We Run Belgrade 2015 trku. Poznata beogradska rep grupa, THCF, održaće koncert i pobrinuti se za dobru zabavu, dok će svi zainteresovani moći da se prijave za trku, koja će se održati 6. septembra i kao i prethodnih godina okupiti više hiljada trkača.

Prvi put će se u Beogradu održati trka od 10 kilometara, koja će trkačima i svima koji vole trčanje, pružiti jedinstveno Nike iskustvo, po kojem su ove trke poznate u celom svetu.

image001 1 Poznati prijavljuju Beograđane za trku

Globalnu Nike kampanju podržale su i domaće poznate ličnosti i sportisti, koji će ispred Ušća dočekivati zainteresovane trkače i pomoći im da se registruju za trku, a među njima će biti košarkašica Milica Dabović, glumica Tamara Dragičević, pevači Nikolija Jovanović i Nikola Rokvić, manekeni Danijela Dimitrovska i Vlada Vuksanović i kreator Saša Vidić. Voditeljka programa biće Marijana Mićić.

We Run koncept trke, brend Nike organizuje u Evropi i svetu, a Beograd je prvi grad koji će započeti ovogodišnju seriju. Nakon Beograda ove trke će se održati i u Istanbulu, Moskvi i Dubaiju.

We Run Belgrade 2015 je od velikog značaja za sve ljubitelje trčanja, ali i onih koji nisu aktivni trkači, već žele da testiraju sopstvene granice izdržljivosti i obore rekorde.

Comments