Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Premijera nove triler serije “Prolaz” u utorak na kanalu FOX

Premijera nove triler serije “Prolaz” u utorak na kanalu FOX

Nova triler serija “Prolaz” imaće svoju premijeru u Srbiji u utorak, 12. februara, u 22:00 na kanalu FOX. Pisan po uzoru na trilogiju knjiga istog naziva, autora Džastina Kronina, „Prolaz“ je uzbudljiva akciona drama čiju priču pokreću dobro osmišljeni likovi. Autor serije je Liz Heldens („Svetla noći petkom“).

Heldens je izvršni producent zajedno sa Ridlijem Skotom (“Marsovac”, ”Gladijator”), dobitnikom nagrade Emi i nominovanim za Oskara i Zlatni globus. Pisac i reditelj je Met Rivs (“Planeta majmuna: Revolucija”, ”Polje detelina”). Srž serije “Prolaz” čini “Projekat Noa”, tajna medicinska ustanova u kojoj naučnici eksperimentišu sa opasnim virusom koji bi mogao da dovede do leka za sve bolesti na planeti. Međutim, virus može i da zbriše celo čovečanstvo. Nakon što je devojčica iz sirotišta (Sanaja Sidni, “Ograde”, ”Nevidljivi faktori”) odabrana da bude zamorče, federalni agent (Mark-Pol Goselar, ”Prvo bacanje”) dobija zadatak da je uhvati, ali na kraju joj postaje poput oca, odlučan u želji da je zaštiti po svaku cenu – čak i pošto rad na “Projektu Noa” preti da dovede do apokalipse nezamislivih razmera.

Photographs © 2019 Fox and its related entities. All rights reserved. 1 e1547640889189 Premijera nove triler serije Prolaz u utorak na kanalu FOX

“Prolaz savršeno balansira između uzbudljivog trilera i iskrene drame”, rekla je Vesela Dimitrova, direktorka programa FNG Balkan. “S jedne strane imate opaki zarazni virus koji preti da uništi čitavo čovečanstvo, a s druge, neverovatno čistu i snažnu vezu koja je u stvari centar serije. Prolaz nudi nešto za svakoga i mi smo izuzetno uzbuđeni što možemo FOX fanove da uvedemo u ovaj uzbudljivi svet koji je inspirisan briljantnim umom pisca besteselera Džastina Kronina.“

U seriji glume i Džejmi Mekšejn (“Boš”,”Krvna veza”,”Sinovi anarhije”), Karolina Čikezi (“Hronike Šanara”), Emanuele Čriki (“Svita”, ”Ubistvo prvog stepena”), Brijana Haui (“Isterivač đavola”), Mekinli Belšer III (“Ozark”, ”Ulica milosti”), Henri Ijan Kjusik (“Izgubljeni”) i Vinsent Pjaca (“Carstvo poroka”, ”Spasi me”).

Serija “Prolaz” delo je kompanije 20th Century Fox Television. Pisac serije je Liz Heldens. Heldensova, Met Rivs, Ridli Skot, Dejvid V. Zaker, Adam Kasan i Džejson Enzler su izvršni producenti. Markos Sijega bio je izvršni producent za pilot epizodu, i on i Enzler bili su reditelji premijerne epizode serije.

 

Wannabe TV

Editors choice