Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Premijera nove triler serije “Prolaz” u utorak na kanalu FOX

Premijera nove triler serije “Prolaz” u utorak na kanalu FOX

Nova triler serija “Prolaz” imaće svoju premijeru u Srbiji u utorak, 12. februara, u 22:00 na kanalu FOX. Pisan po uzoru na trilogiju knjiga istog naziva, autora Džastina Kronina, „Prolaz“ je uzbudljiva akciona drama čiju priču pokreću dobro osmišljeni likovi. Autor serije je Liz Heldens („Svetla noći petkom“).

Heldens je izvršni producent zajedno sa Ridlijem Skotom (“Marsovac”, ”Gladijator”), dobitnikom nagrade Emi i nominovanim za Oskara i Zlatni globus. Pisac i reditelj je Met Rivs (“Planeta majmuna: Revolucija”, ”Polje detelina”). Srž serije “Prolaz” čini “Projekat Noa”, tajna medicinska ustanova u kojoj naučnici eksperimentišu sa opasnim virusom koji bi mogao da dovede do leka za sve bolesti na planeti. Međutim, virus može i da zbriše celo čovečanstvo. Nakon što je devojčica iz sirotišta (Sanaja Sidni, “Ograde”, ”Nevidljivi faktori”) odabrana da bude zamorče, federalni agent (Mark-Pol Goselar, ”Prvo bacanje”) dobija zadatak da je uhvati, ali na kraju joj postaje poput oca, odlučan u želji da je zaštiti po svaku cenu – čak i pošto rad na “Projektu Noa” preti da dovede do apokalipse nezamislivih razmera.

Photographs © 2019 Fox and its related entities. All rights reserved. 1 e1547640889189 Premijera nove triler serije Prolaz u utorak na kanalu FOX

“Prolaz savršeno balansira između uzbudljivog trilera i iskrene drame”, rekla je Vesela Dimitrova, direktorka programa FNG Balkan. “S jedne strane imate opaki zarazni virus koji preti da uništi čitavo čovečanstvo, a s druge, neverovatno čistu i snažnu vezu koja je u stvari centar serije. Prolaz nudi nešto za svakoga i mi smo izuzetno uzbuđeni što možemo FOX fanove da uvedemo u ovaj uzbudljivi svet koji je inspirisan briljantnim umom pisca besteselera Džastina Kronina.“

U seriji glume i Džejmi Mekšejn (“Boš”,”Krvna veza”,”Sinovi anarhije”), Karolina Čikezi (“Hronike Šanara”), Emanuele Čriki (“Svita”, ”Ubistvo prvog stepena”), Brijana Haui (“Isterivač đavola”), Mekinli Belšer III (“Ozark”, ”Ulica milosti”), Henri Ijan Kjusik (“Izgubljeni”) i Vinsent Pjaca (“Carstvo poroka”, ”Spasi me”).

Serija “Prolaz” delo je kompanije 20th Century Fox Television. Pisac serije je Liz Heldens. Heldensova, Met Rivs, Ridli Skot, Dejvid V. Zaker, Adam Kasan i Džejson Enzler su izvršni producenti. Markos Sijega bio je izvršni producent za pilot epizodu, i on i Enzler bili su reditelji premijerne epizode serije.

 

Wannabe TV

Editors choice