Da, restorani nas sve podsećaju na hranu, opuštanje, neku čašu dobrog pića, ali i ono najbitnije, dobro društvo i zabavu. Ali, možda vas ovi restorani ne budu baš toliko podsećali na sve ovo, jer će okolina u koj se nalaze sasvim skrenuti vaše misli na drugu stranu, a na hranu ćete od savršenstva u kojem ste se našli sasvim zaboraviti.

“Grotta Palazzese”, Italija

Jedinstven i veoma unikatan, ovaj restoran u Italiji, tačnije u Bariju, oduševiće vas lokacijom na kojoj se nalazi. U steni na o koju udara more, zastaće vam dah dok budete sedeli i uživali u ovom okruženju.

Restorani zbog kojih ćete ZABORAVITI na hranu Restorani zbog kojih ćete ZABORAVITI na hranu

“Le Panoramic”, Francuska

Nije nikako slučajan naziv ovog francuskog restorana, budući da se pred onim ko se u njemu nađe nađe predivan panoramski restoran. Na nadmorskoj visini od 3000 metara, ovaj restoran na francuskim Alpima pružiće pravo zadovoljstvo svim ljubiteljima snega i zimskih sportova.

Restorani zbog kojih ćete ZABORAVITI na hranu2 Restorani zbog kojih ćete ZABORAVITI na hranu

“Ithaa Undersea”, Maldivi

Maldivi su svakako kao destinacija veoma poželjni za posetu i san mnogih koji vole putovanja, međutim, ovaj restoran jedno je od omiljenijih mesta za posetu, jer se nalazi 5 metara ispod površine okeanske vode. Ono što vam pruža ovaj restoran najmanje su hrana i svi specijaliteti, jer pogled koji se pruža ne može ništa da zameni.

Restorani zbog kojih ćete ZABORAVITI na hranu3 Restorani zbog kojih ćete ZABORAVITI na hranu
Comments