Ima onih koji kažu da im nije bitno u kakvom okruženju rade, kako izgleda njihov sto, kako izgleda celokupna kancelarija ili prostor u kojem provode svoj radni dan. Međutim, kada se sve svede, to okruženje je i te kako važno, kako zbog dobrog i prijatnog osećaja koji vlada u svakom od nas kada nas nešto lepo okružuje, tako i zbog efikasnosti i produktivnosti koje se u toku radnog vremena ispoljavaju. Možda ti imaš savršenu kancelariju u kojoj obavljaš sve svoje obaveze, ali proveri da li je baš toliko savršena da može da parira nekima u svetu koje bez premca možemo da obeležimo kao najviše kul i najbolje sređene kancelarije ikada!

Red Bull, Meksiko

Jedno od najpopularnijih energetskih pića svoje glavno predstavništvo ima u Meksiku, a kancelarije u kojima rade zaposleni ove kompanije su dovoljno velike, svetle i savršeno uređene da verovatno neko ne bi poželeo uopšte da izlazi iz njih. U potpunosti savremen način uređenja enterijera, unutrašnja dekoracija koja je nesvakidašnja i potpuno neobična, open space koncept čine da ovo definitivno bude jedna od najlepših kompanija na svetu.

red bull 1 Savremene, urbane i kul: Kancelarije širom sveta koje će te ostaviti bez teksta red bull 2 Savremene, urbane i kul: Kancelarije širom sveta koje će te ostaviti bez teksta red bull 3 Savremene, urbane i kul: Kancelarije širom sveta koje će te ostaviti bez teksta
Comments