Dženifer Lorens najmlađa je glumica u istoriji Holivuda koja je nominovana za Oskara i druga najmlađa koja je ovu prestižnu nagradu i dobila.

1211 Seksi cica: Dženifer Lorens

Premda se na televiziji pojavila 2006. godine, probila se filmom “Zima do kostiju” (Winter’s Bone) koji je postigao zapažen uspeh na festivalu Sandens.

091 Seksi cica: Dženifer Lorens

Uspešno je zamenila Rebeku Romijn u ulozi Mistik u serijalu filmova “X-Men”.

0189 Seksi cica: Dženifer Lorens

Usledila je velika uloga u svetskom mega-hitu “Igre gladi” (The Hunger Games), ali i veoma ozbiljne karakterne role uz veličine kao što je De Niro u filmu “U dobru i u zlu” (Silver Linings Playbook).

08 Seksi cica: Dženifer Lorens

Osim ulogama, naklonost javnosti stekla je i otkačenim i potpuno opuštenim ponašanjem. Dženifer je bez femkanja govorila o tome da joj ne pada na pamet da drži dijetu, da je najbolja škola glume posmatranje ljudi, te da je “Igre gladi” loš film u kome je jedino što u njemu valja, kao i da je nabrža popišulja ikada poznata u društvu po brzinskom obavljanju male nužde.

063 Seksi cica: Dženifer Lorens

Spisak njenih najotkačenijih izjava trenutno broji preko sto, ali ono što nas ovde više zanima trenutno je na prvom mestu top liste najseksi žena po izboru FHM-a.

054 Seksi cica: Dženifer Lorens

Takođe je broj 1 na spisku Top 99 najpoželjnijih dama po izboru sajta AskMen.

0229 Seksi cica: Dženifer Lorens

Jer, otkačenost je seksi.

Comments