“Momke je lako zavesti. Njima je lako manipulisati. Sve što treba da uradite jeste da obučete seksi garderobu.” -Džesika Alba

Privukla nam je pažnju ulogom u naučno-fantastičnoj seriji “Crni anđeo”. Ova seksi lepotica nema problem sa tim da pokaže zanosne obline i pojavi se skoro pa naga na velikom ekranu. Zavodila nas je i u filmovima “Honey”, “Sin City” i “Fantastic Four”. Jednom prilikom je i izjavila da ona stalno dobija uloge neke kurve ili devojke koja u kožnim pantalonama sedi iza motorcikliste, dok joj se zadnjica ocrtava. Ova brineta bila je na listi “99 najlepših žena na svetu” od 2006. do 2011. godine i sumnjamo da će u skorije vreme izgubiti ovu laskavu titulu.

jessica alba body 293965782 Seksi cica: Džesika Alba

Ne možemo, a da se ne divimo kada otvoreno priznaje da se ne stidi svog seksepila, voli svoje telo i nema problem sa tim da se šeta u bikiniju sve vreme. Holivud je takvo mesto koje uvek igra na kartu seksepila, jer je to ono što muškarce navodi da idu u bioskop. Zato se toga ne treba stideti, ili bar tako Alba savetuje.

Njeno telo ima savršene proporcije, a tako misle i magazini “Maxim”, “FHM”, “People”, “Star” i “Playboy”, koji je redovno stavljaju na svoje liste najpoželjnijih žena na svetu. Zapravo, jedina osoba koja ne misli da je Džesika Alba privlačna jeste Džesika Alba! Ona tvrdi da je javnost vidi tek nakon što se našminka ili sredi frizuru, ili u novinama nakon što njene fotografije bivaju retuširane. Kaže, da je njena lepota iluzija, ona tvrdi, ali mi joj baš i ne verujemo.

Jessica Alba Body Measurements Seksi cica: Džesika Alba

Ako vas zanima njeno pravilo uspeha, veoma je jednostavno. Alba kaže da ukoliko izgledamo samouvereno, možemo da se provučemo sa mnogo toga, pa čak i ako nemamo pojma šta radimo, sa samouverenim izrazom lica, možemo da zavaramo i sebe i druge.

jessica alba in a bikini  1932 Seksi cica: Džesika Alba 1392779780885 Seksi cica: Džesika Alba

Dok se ova glumica nada da će početi da dobija ozbiljnije uloge i dalje je biraju za filmove gde treba da pokaže svoje obline sa što manje odeće na sebi, što mušku publiku svakako raduje.

Lenka Gatić

Comments