Nakon 12 sezona i 279 epizoda, došao je kraj jednom od najboljih sitkoma snimljenih ikad The Big Bang Theory.

Avanture Leonarda, Penny, Sheldona, Amy, Howarda, Bernadette Rajesha su se privele kraju na veliku žalost fanova. Serija na koju smo se najviše smejali, ali i plakali, oduševljavali se i sa osmehom posvećivali joj naše slobodno vreme je sada ušla u istoriju kao jedna od sitkom serija koja je najduže trajala i mamila nam osmeh na lica još od 2007. godine.

Serija je za svojih dvanaest godina emitovanja pokupila 56 nagrada uključujući nagrade kao što su Emmy Awards, Golden Globes Awards, Teen Choice Awards, People’s Choice Awards i ukupno 216 nominacija.

PROCEED WITH CAUTION ! SPOILER ALERT

Serija se završava veoma simbolično gde otkrivamo da je Penny trudna sa Leonardom, iako nije želela dete što se provlači kao priča manje-više kroz celu sezonu, a Amy Sheldon napokon osvajaju Nobelovu nagradu.

Ono što je posebno interesantno da je kompletna glumačka postava bila obučena u iste outfite kao i u prvoj pilot epizodi gde smo imali priliku da ih upoznamo skoro sve.

U ovom sitkomu su rođeni neki od najvećih momenata televizije u šta ubrajamo Sheldonovu BAZINGU i pesmicu za spavanje Soft Kitty.

Srećom pa imamo priliku da gledamo seriju Young Sheldon koja prati mladog Sheldon Coopera i dalje, koja je upravo završila drugu sezonu, a nastavlja svoje snimanje i emitovanje i nova sezona nas čeka već u septembru.

I trenutak kojim su mnogi fanovi mnogo zadovoljni je što je lift u zgradi gde žive Leonard, Sheldon, Penny i Amy napokon popravljen! Taj trenutak čekamo od prve sezone.

Fanovi su oduševljeni ovim uspešnim krajem serije koji je veoma emotivan za mnoge, pa i za same glumce koji su nakon poslednje snimljene epizode bili u suzama.

————————————–

izvor naslovne fotografije: instagram.com/bigbangtheory_cbs

Jovan Žihlavski

Comments