Spremite se, jer slavni postaju umni! National Geographic objavio je spisak slavnih ličnosti, od glumaca i muzičara do preduzetnika i sportista, koji će gostovati u serijalu nominovanom za Emi nagradu, pod nazivom “Poigravanje s mozgom”. Novih osam epizoda, u produkciji kompanije Magical Elves, a u saradnji sa Alfred Street Industries, daju holivudski šmek ovom klasičnom formatu. Neke od najpoznatijih ličnosti na svetu proveriće izuzetnu snagu svojih umova kroz zabavne, interaktivne igre, iluzije i društvene eksperimente.

U svakoj epizodi, voditelj Kigan Majk Ki (“Prijatelji sa fakulteta”, “Priča o igračkama 4”, “Kralj lavova” i serija nagrađena Emijem “Ki i Pil”), zajedno sa svetski poznatim iluzionistom Liorom Sušardom i naučnom novinarkom Karom Santa Marijom, vodi poznate ličnosti: Entonija Andersona, Kristen Bel, Džeka Bleka, Marka Kjubana, Teda Densona, Tifani Hediš, Deksa Šeperda, Megan Trejnor i Rebel Vilson kroz zabavne eksperimente, iluzije i demonstracije koje će im pomoći da shvate pravu moć svog uma. Rezultati su urnebesni, iznenađujući, neočekivani i držaće vas u neizvesnosti.

Prepuna poznatih ličnosti, nauke i neverovatnih otkrića, nova sezona serijalaPoigravanje s mozgom” savršen je program za čitavu porodicu. Premijera Poigravanja s mozgom” zakazana je za 5. februar u 22.00, na kanalu National Geographic i emitovaće se u 172 države, na 43 jezika.  

“Poigravanje s mozgom” 1024x682 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Snimana pred studijskom publikom, serija “Poigravanje s mozgom” spaja umnu snagu sa snagom popularnosti, dok poznate ličnosti rade na izazovima koji otkrivaju naučne zakonitosti po kojima funkcionišu naši mozgovi. Publika u studiju i gledaoci pred ekranima mogu da prate Kija i iluzionistu Sušarda, koji vode poznate ličnosti kroz naučne eksperimente. Takođe, u svakoj epizodi novinarka Santa Marija vodi “Poigravanje s mozgom” na putovanja širom SAD.

Pored Kija i poznatih gostiju, za mnoge zabavne i smešne trenutke u ovoj sezoni zaslužan je Sušard, jedan od najboljih iluzionista na svetu. Videćete kako on zadivljuje poznate ličnosti i ostavlja ih bez reči, u svakoj epizodi, svojim neverovatnim tačkama. Izvodeći neverovatne umne izazove, Sušard vodi goste na jedinstveno putovanje kroz ljudski um. Sušardovi potezi donose dramu i izazivaju zapanjenost, ali puni su humora i u sve uključuju i publiku.

Premijera nove sezone serije Poigravanje s mozgom 1024x683 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Epizode u ovoj sezoni (naslovi epizoda nisu konačni):

  • Igre polova: Glumci i supružnici u stvarnom životu Kristen Bel (“Veronika Mars”, “Dobro mesto”) i Deks Šepard (“Blagoslovi ovaj nered”) ispituju svoj um u borbi polova. Imaju zadatak da saznaju kako muški i ženski mozgovi na različit način rešavaju probleme.
  • Zbunjivanje: Glumac nagrađen Emijem i Zlatnim globusom, Ted Denson (“Dobro mesto”), uz pomoć članova ekipe “Blu men grup”, istražuje naučne principe na kojima počivaju lažne vesti.
  • Zaljubljeni mozak: Glumica Rebel Vilson (“Prevaranti”, “Na putu do zvezda”) istražuje zakon privlačnosti i šta se to krije iza pronalaska savršenog partnera.
  • Zvuk muzike: Džek Blek i Kajl Gas iz komičarskog rok-dvojca Tenejšous Di, zajedno sa pevačicom nagrađenom Gremijem, Megan Trejnor, ispituju na koje načine muzika utiče na naše mozgove.
  • Moć i ubeđivanje: Preduzetnik i investitor Mark Kjuban istražuje umeće mozga da pamti, ali i trikove potrebne za uspešan marketing poslova i proizvoda.
  • Filmska magija: Glumica i komičarka Tifani Hediš (“Kraljice zločina”, “Poslednji pravi mafijaš”) istražuje nauku o snimanju filmova i magije Holivuda, i to kako zaboravljamo na stvarnost i verujemo u neverovatne stvari pod uticajem naših omiljenih filmova.
  • Um caruje, snaga klade valja: Kvoterbek Nju Orleans sejntsa i pobednik Superbola, Dru Briz, ispituje ulogu umnih funkcija u sportskim performansama.
  • Deca protiv odraslih: Kolege iz popularnog serijala “Tamnoputi”, Entoni Anderson i Marsai Martin (“Mali”) takmiče se da bi istražili kako se umovi dece i odraslih razlikuju.
Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom” 1024x683 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Pored gostiju koji se pojavljuju u svakoj epizodi, i druge poznate ličnosti će se pojaviti u serijalu tokom sezone, poput Tima Alena, Kolina Henksa, Toma Henksa, Kevina Harta, Džilijan Džejkobs, Tomasa Midldiča, Džordana Pila, Bena Švarca i Markusa Skribnera. Nova sezona kombinuje studijske elemente sa igranim delovima, od fizičkih i mentalnih igara do uvođenja “Oklopnih rukavica”, koji su skup naizgled jednostavnih, ali izazovnih mentalnih igara, sa kojima se poznati učesnici suočavaju.

Produkciju serijala “Poigravanje s mozgom” za National Geographic radila je kompanija Magical Elves u saradnji sa Alfred Street Industries. Za Magical Elves, izvršni producenti su Tobi Gorman, Kejsi Krili, Džejms Rouli i Loren Vilijams. Izvršni producenti za Alfred Street Industries su Den Katfort i Džejn Lipsic. Elisa Ki i Kigan-Majkl Ki, takođe su izvršni producenti serije. Za kanal National Geographic, Met Rener je izvršni producent i potpredsednik originalnog programa i produkcije. Alan Ejres je viši potpredsednik produkcije i razvoja, a Džef Danijels je izvršni potpredsednik dokumentarnog sadržaja.

Premijera serije Poigravanje s mozgom 1024x682 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

 

Comments