Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Serije

Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Spremite se, jer slavni postaju umni! National Geographic objavio je spisak slavnih ličnosti, od glumaca i muzičara do preduzetnika i sportista, koji će gostovati u serijalu nominovanom za Emi nagradu, pod nazivom “Poigravanje s mozgom”. Novih osam epizoda, u produkciji kompanije Magical Elves, a u saradnji sa Alfred Street Industries, daju holivudski šmek ovom klasičnom formatu. Neke od najpoznatijih ličnosti na svetu proveriće izuzetnu snagu svojih umova kroz zabavne, interaktivne igre, iluzije i društvene eksperimente.

U svakoj epizodi, voditelj Kigan Majk Ki (“Prijatelji sa fakulteta”, “Priča o igračkama 4”, “Kralj lavova” i serija nagrađena Emijem “Ki i Pil”), zajedno sa svetski poznatim iluzionistom Liorom Sušardom i naučnom novinarkom Karom Santa Marijom, vodi poznate ličnosti: Entonija Andersona, Kristen Bel, Džeka Bleka, Marka Kjubana, Teda Densona, Tifani Hediš, Deksa Šeperda, Megan Trejnor i Rebel Vilson kroz zabavne eksperimente, iluzije i demonstracije koje će im pomoći da shvate pravu moć svog uma. Rezultati su urnebesni, iznenađujući, neočekivani i držaće vas u neizvesnosti.

Prepuna poznatih ličnosti, nauke i neverovatnih otkrića, nova sezona serijalaPoigravanje s mozgom” savršen je program za čitavu porodicu. Premijera Poigravanja s mozgom” zakazana je za 5. februar u 22.00, na kanalu National Geographic i emitovaće se u 172 države, na 43 jezika.  

“Poigravanje s mozgom” 1024x682 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Snimana pred studijskom publikom, serija “Poigravanje s mozgom” spaja umnu snagu sa snagom popularnosti, dok poznate ličnosti rade na izazovima koji otkrivaju naučne zakonitosti po kojima funkcionišu naši mozgovi. Publika u studiju i gledaoci pred ekranima mogu da prate Kija i iluzionistu Sušarda, koji vode poznate ličnosti kroz naučne eksperimente. Takođe, u svakoj epizodi novinarka Santa Marija vodi “Poigravanje s mozgom” na putovanja širom SAD.

Pored Kija i poznatih gostiju, za mnoge zabavne i smešne trenutke u ovoj sezoni zaslužan je Sušard, jedan od najboljih iluzionista na svetu. Videćete kako on zadivljuje poznate ličnosti i ostavlja ih bez reči, u svakoj epizodi, svojim neverovatnim tačkama. Izvodeći neverovatne umne izazove, Sušard vodi goste na jedinstveno putovanje kroz ljudski um. Sušardovi potezi donose dramu i izazivaju zapanjenost, ali puni su humora i u sve uključuju i publiku.

Premijera nove sezone serije Poigravanje s mozgom 1024x683 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Epizode u ovoj sezoni (naslovi epizoda nisu konačni):

  • Igre polova: Glumci i supružnici u stvarnom životu Kristen Bel (“Veronika Mars”, “Dobro mesto”) i Deks Šepard (“Blagoslovi ovaj nered”) ispituju svoj um u borbi polova. Imaju zadatak da saznaju kako muški i ženski mozgovi na različit način rešavaju probleme.
  • Zbunjivanje: Glumac nagrađen Emijem i Zlatnim globusom, Ted Denson (“Dobro mesto”), uz pomoć članova ekipe “Blu men grup”, istražuje naučne principe na kojima počivaju lažne vesti.
  • Zaljubljeni mozak: Glumica Rebel Vilson (“Prevaranti”, “Na putu do zvezda”) istražuje zakon privlačnosti i šta se to krije iza pronalaska savršenog partnera.
  • Zvuk muzike: Džek Blek i Kajl Gas iz komičarskog rok-dvojca Tenejšous Di, zajedno sa pevačicom nagrađenom Gremijem, Megan Trejnor, ispituju na koje načine muzika utiče na naše mozgove.
  • Moć i ubeđivanje: Preduzetnik i investitor Mark Kjuban istražuje umeće mozga da pamti, ali i trikove potrebne za uspešan marketing poslova i proizvoda.
  • Filmska magija: Glumica i komičarka Tifani Hediš (“Kraljice zločina”, “Poslednji pravi mafijaš”) istražuje nauku o snimanju filmova i magije Holivuda, i to kako zaboravljamo na stvarnost i verujemo u neverovatne stvari pod uticajem naših omiljenih filmova.
  • Um caruje, snaga klade valja: Kvoterbek Nju Orleans sejntsa i pobednik Superbola, Dru Briz, ispituje ulogu umnih funkcija u sportskim performansama.
  • Deca protiv odraslih: Kolege iz popularnog serijala “Tamnoputi”, Entoni Anderson i Marsai Martin (“Mali”) takmiče se da bi istražili kako se umovi dece i odraslih razlikuju.
Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom” 1024x683 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

Pored gostiju koji se pojavljuju u svakoj epizodi, i druge poznate ličnosti će se pojaviti u serijalu tokom sezone, poput Tima Alena, Kolina Henksa, Toma Henksa, Kevina Harta, Džilijan Džejkobs, Tomasa Midldiča, Džordana Pila, Bena Švarca i Markusa Skribnera. Nova sezona kombinuje studijske elemente sa igranim delovima, od fizičkih i mentalnih igara do uvođenja “Oklopnih rukavica”, koji su skup naizgled jednostavnih, ali izazovnih mentalnih igara, sa kojima se poznati učesnici suočavaju.

Produkciju serijala “Poigravanje s mozgom” za National Geographic radila je kompanija Magical Elves u saradnji sa Alfred Street Industries. Za Magical Elves, izvršni producenti su Tobi Gorman, Kejsi Krili, Džejms Rouli i Loren Vilijams. Izvršni producenti za Alfred Street Industries su Den Katfort i Džejn Lipsic. Elisa Ki i Kigan-Majkl Ki, takođe su izvršni producenti serije. Za kanal National Geographic, Met Rener je izvršni producent i potpredsednik originalnog programa i produkcije. Alan Ejres je viši potpredsednik produkcije i razvoja, a Džef Danijels je izvršni potpredsednik dokumentarnog sadržaja.

Premijera serije Poigravanje s mozgom 1024x682 Nova sezona serije “Poigravanje s mozgom”!

 

Wannabe TV

Editors choice