Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Serije

“Tiger King 2” obećava još više ludila nego prva sezona

1/2

Netflix je otkrio da će druga sezona divlje i haotične dokumentarne serije Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, pod jednostavnim nazivom Tiger King 2, premijerno biti prikazana na striming servisu kasnije ove godine. Prema njihovom zvaničnom saopštenju, druga sezona serije koja je stekla ogromnu svetsku popularnost, prikazaće još više haosa i ludila nego što smo videli u prvoj sezoni.

Iako nam je dato veoma malo informacija čime će se baviti Tiger King 2, ponovo ćemo videti Carol Baskins, Jeffa Lowea i Joea Exotica. U prvoj sezoni smo pratili Exotica i njegov kontroverzni metod nege i brige o tigrovima. Baskins, aktivistkinja i borkinja za prava životinja, takođe se brine o tigrovima, planirala je da ugasi Exoticov “cirkus”, što je dovelo do dalje kontroverze u pogledu njenog supruga Dona Lewisa i njegovog nestanka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pop Culture Ogre (@popcultureogre)


Originalna sezona je otvorila razne diskusije među fanovima, pa nije iznenađenje što popularna dokumentarna serija nastavlja sa emitovanjem, obećavajući još više meteža. Joe Exotic trenutno služi dvadesetdvogodišnju kaznu u zatvoru jer je angažovao plaćenog ubicu da ubije Bakinsovu. U kaznu su uključeni i njegovi prekršaji Lacey Act i Endangered Species Act.

Eric Goode i Rebecca Chaiklin se vraćaju kao reditelji. Najava za Tiger King 2 obelodanjena je kad je Netflix otkrio svoj plan za dokumentarne serije i filmove po istinitom događaju, a koji će premijeru dočekati početkom 2022. godine. Pojedina od ovih ostvarenja su The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, The Tinder Swindler, Trust No One: The Hunt for the Crypto King i Bad Vegan.

Wannabe TV

Editors choice