Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Serije

“Tiger King 2” obećava još više ludila nego prva sezona

Serija Tiger King je dobila pozitivne ocene kritičara, a prema Nielsen statistikama gledalo ju je 34.3 miliona ljudi u prvih deset dana nakon premijere, pa predstavlja jedno od najuspešnijih Netflix izdanja do sada, delom i zbog objavljivanja u prvim mesecima pandemije korona virusa. Dokumentarna serija je, takođe, inspirisala nekoliko mema na internetu. Uprkos svom uspehu i popularnosti, serija i njeni stvaraoci dobili su negativne kritike od grupa za zaštitu životinja – zbog nepravilnosti u vezi sa privatnim uzgojem i pitanjima očuvanja divljeg sveta.

U maju 2020. godine, Variety je pisao da je Nicolas Cage angažovan u ulozi Joea Exotica u osmoepizodnoj TV seriji, zasnovanoj na Texas Monthly člancima o Exoticu, ali se u julu 2021. odustalo od projekta. U aprilu 2021. objavljen je dokumentarac o Exoticu, koji je radio britanski režiser Louis Theroux, a pod nazivom Shooting Joe Exotic, koji je prikazan na BBC Two u Velikoj Britaniji. Dokumentarac je prikazao dotad neviđeni materijal o Exoticu iz prethodnog Therouxovog dokumentarnog filma America‘s Most Dangerous Pets (2011), kao i nove intervjue sa ljudima koji su bili u kontaku sa Exoticovim pravnim timom, njegovim otuđenim bratom i bratanicom, kao i bračnom paru Baskin.

Više informacija o Tiger King 2 nije otkriveno, ali je nesumnjivo da se fanovi raduju ovoj turbulentnoj seriji o kojoj je prošle godine razglabala cela planeta. Dotad pogledajte tizer trejler koji najavljuje buduća Netflix krimi ostvarenja:

Naslovna fotografija: instagram.com/

Dušan Veselinović

Wannabe TV

Editors choice