Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Serije

Zašto treba da gledaš seriju “The Witcher” (ako već nisi)

1/2

Ima mnogo dobrih razloga, a mogu da ti ih navedu i potvrde gejmeri, ljubitelji filmske i književne fantastike, a i tvoja devojka bi mogla da doda neke razloge (Geralt je mnooogo dobar frajer, kostimi su super i postoji ljubavna priča). Dakle, možete zajedno da gledate seriju i uživate – ženski likovi su takođe vrrrrrlo upečatljivi! Ipak, evo još nekih razloga:

Ako ti si pratio GOT, vrlo je verovatno da će ti se dopasti i Vičer. Sličnost je uglavnom u bajkovitosti, prožetoj brutalnom akcijom, koja se odvija u izmišljenom svetu, ne u Vesterosu, nego na Kontinentu, gde takođe postoji nekoliko kraljevstava.

Magija se obilato koristi u seriji i postoji škola magije – ne baš kao Hogvorts, ali možda uzbudljivija. U ovoj školi obučavaju se ženski magovi, a sve od reda su prelepe, jedinstvene, snažne i moćne.

U kraljevstvu Sintra vlada kraljica – mnogo simpatičniji i životvorniji lik od kraljice Sersei, recimo. Ona je žestoka, glasna, nosi mušku odeću, neustrašiva je ratnica, beskompromisna zaštitnica svog kraljevstva i svoje unuke Siri.

U seriji se pojavljuje mnogo mitskih stvorenja, džinova, vilenjaka, zmajeva i raznih čudovišta (protiv kojih se Vičer bori, kao najamnik, ispunjavajući usput svoju sudbinu).

Wannabe TV

Editors choice